Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac u sredu dočekuje Slogu iz Požege

post-title
Foto: Morava sport


U okviru vanrednog 21. kola Srpske lige grupa zapad, koje se igra u sredu i četvrtak, čačanski Borac 1926 dočekuje Slogu iz Požege.

Derbi 21. kola igra se u Čačku gde se sastaju prvoplasirana i trećeplasirana ekipe na tabeli. Borac ima prednost u odnosu na prvog pratioca, ekipu Fapa iz Priboja od 8 bodova I čak 14 bodova prednosti u odnosu na sutrašnjeg rivala , ali igrači ističu da ih očekuje težak meč protiv neugodne ekipe iz Požege.


“Sloga je izuzetno kvalitetna I jaka ekipa. Sa njima uvek igramo “tvrdo” I za gol više. Poslednju utakmicu smo dobili na njihovom terenu rezultatom 3-1. Očekujem pozivan rezultat za nas I da nastavimo ka našem cilju, a to je povratak u Prvu ligu Srbije “, kaže igrač Borca Strahinja Pantić.


Borac se nalazi u u seriji od sedam pobeda, sa najviše postignutih golova 50 i najmanje primljenih 11. Gosti su osvojili 10 bodova u prolećnom delu prvenstva i zauzimaju treće mesto na tabeli, iza dve najbolje ekipe Borca i Fapa, što govori o snazi i kvalitetu tima iz Požege. Utakmica se igra u sredu u 15:30 na stadionu kraj Morave.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar