Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Najbolji primer poslao sam gradonačelnik: Sin prvog čoveka Čačka iako studira u Beogradu vraća se u rodni grad i u njemu formira svoju porodicu

post-title
Foto: RINA


Čačak - Da se mladi ljudi vraćaju u Čačak i odlučuju u rodnom gradu da zasnuju porodicu, na svom ličnom primeru pokazao je i sin gradonačelnika Đorđe Todorović. Sa verenicom Minom čeka prinovu, a svadba je zakazana za jun.

- Svih ovih godina koliko radimo i trudimo se za naše građane, imamo za cilj da deci i omladini u Čačku obezbedimo bolje uslove za život, da se vraćaju u svoj rodni grad i tu stvaraju porodicu. Jako sam srećan što je i moj sin jedan od njih, svadbu spremamo, a spremamo se i za najlepšu ulogu koja nas očekuje krajem oktobra, rekao je za RINU Todorović.

Veliki broj građana Čačka slaže se da će Todorovićev rezultat zlatnim slovima ostati upisan u istoriji grada. Do jeseni Čačak će biti jedini grad u Srbiji, pored Beograda, koji će ležati na četiri auto-puta, a u moravsku kotlinu stigle su i podižu se moćne fabrike domaćih i stranih investitora.

- Od jedne srušene industrijske zone, u Todorovićevom mandatu, nikle su tri. Očišćene su gradske rupe, zablistali su moravski vrbaci a novi sjaj dobila je srpska Sveta gora iznad koje će se, za koji mesec, nalaziti vidikovac koji će biti svetionik sa kojeg će pucati pogled na četiri susedne opštine i najlepši deo moravske kotline. Bio je to dovoljan razlog da se Todorović nađe u zbirci popularnih priča iz naroda i Srbije koja postoji i koja se neizmerno voli”, kaže autor emisije „Nećete verovati” koja se nalazi u top deset najgledanijih emisija na nacionalnom nivou i emituje se na Prvoj televiziji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar