Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 Quantox ubedljivom pobedom nad Dinamikom okončao sezonu

post-title
Foto: Mediaportal


Košarkaši Čačka 94 Quantox ubedljivom pobedom nad ekipom Dinamika rezultatom 78:52 (21:16, 17:13, 18:17, 22:6) okončali su drugu sezonu u AdmiralBet KLS i zaokružili istorijsku godinu za klub.

Domaćin je od starta pa do poslednjeg momenta sve držao u svojim rukama pa je ubedljiva pobeda na kraju bila logičan ishod, na zadovoljstvo mnogbrojne publike koja je domaće košarkaše umela da nagradi ovacijama za svaki potez ali i sve ono što je urađeno tokom sezone.

Najefikasniji kod pobednika bili su Gašić sa 19 i Grojić sa 17 poena, a pratili su ih Danilović sa 13 i Trej Pulijam sa 12 postignutih koševa.

Čačak 94: Dodić 5, Lovrić 1, Puliam 12, Grojić 17, Pešaković, Lakić 9, Majstorović, Gašić 19, Milentijević 2, Pantić, Danilović 13, Dumić.

Utakmica je odigrana i u može se reći svečarskoj atmosferi, naime pre početka susreta je upriličena i mala svečanost kada su reprezentativcu Srbije i prvotimcu Partizana Aleksi Avramoviću i kapitenu Mladenu Pantiću uručeni dresovi sa brojevima 30 i 18. Klub je na ovaj način želeo da se zahvali Aleksi Avramovići na promociji kluba i svesrdnoj podršci, dok je Mladen Pantić sinoć odigrao poslednju utakmicu u karijeri. Dresove koji će biti povučeni iz upotrebe sa brojevima 12 i 45 dobili su i treneri Đorđe Mićić i Marko Marinović bez kojih se ne mogu zamisliti postignuti uspesi tokom ove sezone.

Inače Čačak 94 je sezonu završio na osmoj poziciji sa pozitivnim skorom od 16 pobeda i 14 poraza.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar