Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



GrO SNS Čačak: Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa

post-title


Saopštenje Gradskog odbora Srspke napredne stranke u Čačku prenosimo u celosti:
 
"U nedostatku ne konkretnog programa, jer to je za njih misaona imenica, nego bilo kakve naznake suvisle ideje o tome kako vide Čačak u periodu nakon lokalnih izbora, s konca i konopca skupljena koalicija koja sebe voli da zove Čačak protiv nasilja, posegla je za najogoljenijim lažima.
 
 Korišćenje besprizornih laži i kleveta stari je manir njihovih mentora u Beogradu, ali su tim virusom izgleda zaraženi i njihovi predstavnici, da ne kažemo poslušnici u Čačku. 
 
 Jer kako drugačije okarakterisati tvrdnje iznete u poslednjem saopštenju pomenute koalicije da je neimenovani predsednik neimenovane mesne zajednice neimenovanim medijima dao izjavu pa kasnije želeo da je ponovi zato što se, kako tvrde, nije zahvalio predsedniku Srbije i gradonačelniku Čačka. Postavlja se pitanje gde su oni to čuli, pošto pomenuta izjava nigde nije objavljena. Dakle, radi se o najobičnijoj izmišljotini. 
 
 Ima nešto, međutim, u saopštenju ove grupice na čemu bismo im zahvalili. Naime, podsećaju da su građani ti koji plaćaju porez i da tim novcem raspolaže lokalna samouprava. To je neosporno, kao što je neosporna nadležnost lokalne samouprave, koju aktuelna gradska vlast poštuje u apsolutno svakom segmentu. Ipak, za razliku od nekad građani danas mogu da na svakom koraku vide gde je njihov novac - Čačak menja lični opis, postao je mnogo lepši i moderniji nego pre osam godina, a da ne pričamo u odnosu na pre 10 i više godina kada su na vlasti u gradu bili razni derivati Demokratske stranke, a koji su danas okupljeni u takozvanom Čačku protiv nasilja. I oni su tada imali iste nadležnosti pa su za sobom ostavili pustoš. Milioni su otišli u nepovrat, a Čačak je tavorio u svom sivilu. 
 
 Svaki dobronamerni Čačanin jasno vidi razliku između današnjeg i Čačka od pre dvadesetak godina. 
 
 A možda dotična koalicija koja sebe voli da zove Čačak protiv nasilja saopštenja šalje u vetar. Jer ako gazda Đilas naredi da nema izlaska na lokalne izbore u Beogradu, verovatno će po direktivi njegovi potčinjeni bojkotovati i one u Čačku i u celoj Srbiji. Sve ove floskule, populizam i izmišljotine biće uzaludne." 
 
 Gradski odbor SNS Čačak


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar