Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Milun Todorović izabran za najboljeg gradonačelnika u Srbiji

post-title
Foto: Screenshot/Instagram Milun Todorović


Nagradu za najboljeg gradonačelnika Srbije, koju povodom obeležavanja druge godišnjice projekta od nacionalnog značaja “321 Srbija”, dobio je na svečanosti u Beogradu gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Prvi nominovani rukovodilac lokalne samouprave za prestižno priznanje, odnosno titulu najboljeg gradonačelnika u Srbiji bio je Todorović, prvi čovek Grada Čačka i to sa više od 100 nominacija građana i organizacija koji su ga predložili za ovu nagradu.

U užoj konkurenciji za ovu laskavu titulu našli su se gradonačelnici Novog Sada Milan Đurić i Zrenjanina Simo Salapura.

-Naravno da je ovo priznanje velika čast, ali nosi sa sobom i veliku odgovornost. Ovo je i podsticaj da radimo još bolje u narednom periodu. Svega ovoga ne bi bilo da nije armije ljudi, sa kojima radim i koji vredno i odgovorno obavljaju svoj posao kako bi Čačak bio odlično mesto za život. Posebnu zahvalnost dugujem Čačanima i Čačankama, jer bez njihove podrške ništa od ovoga ne bi bilo moguće, kao ni bez izuzetne podrške Vlade RS i republike srbije. Velika podrška je i moja porodica i njima neizmorno hvala na razumevanju, a zahvaljujem i organizaciji “321 Srbija”, koja je prepoznala kvalitet ove vlasti i našeg grada Čačka – rekao je prvi čovek grada na Moravi.

Gradonačelnik Čačka istakao se tokom protekle godine svojim radom, naveli su u organizaciji „321 Srbija“, koji je uticao da Čačak ide ubrzano napred u svim društvenim sferama. Kako su naveli, pored brojnih infrastrukturnih projekata koji su realizovani upravo zbog njegovog zalaganja, Todorović je napravio ogroman iskorak i kada su humanitarne akcije i društveno odgovorne kampanje u pitanju, među kojima se izdvajaju kuća koje je napravljena za Dejana Pajovića i njegovu nepokretnu majku, zatim put koji je napravljen za nepokretnog dečaka Filipa u selu nedaleko od Čačka...

Dodeljujući nagradu najboljem gradonačelniku u Srbiji, organizatori ove manifestacije naveli su da se brojni projekti u Čačku realizovani upravo na inicijativu Todorovića, izgrađene su saobraćajnice, bulevari, parkovi, vrtići, a Zdravstvena stanica u LJubiću označiće novu eru zdravstvenog zbrinjavanja građana sa druge strane Zapadne Morave. Kako su obrazložili, nove fabrike i na stotine novih radnih mesta, zbrinjavanje socijalno ugroženih građana samo su neke od zasluge za laskavu titulu „najboljeg gradonačelnika Srbije“.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar