Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Traži se šef: Upešna kompanija iz Gornjeg Milanovca objavila oglas za veoma važnu poziciju

post-title
Foto: RINA


Gornji Milanovac - Jedna od najuspešnijih kompanija na teritoriji Gornjeg Milanovca, Rudnik i flotacija "Rudnik" d.o.o. raspisala je oglas za prijem u radni odnos i to na poziciji šefa elektro službe.

U oglasu stoji da je potreban jedan izvršilac, a u opisu radnog mesta piše da bi se zaposleni bavio organizacijom i rukovođenjem elektro službe u jami i stručno organizovao rad elektroradionica na flotaciji i van jame. Kontrola rada razvodnih postrojenja visokog i niskog napona u trafostanicama u jami i van jame i iznalaženje i otklanjanje kvarova na elektroenergetskim sistemima i postrojenjima, ventilatora, izvoznog stroja, aku lokomotivama, pumpnim postrojenjima,utovarno transportnim i bušaćim mašinama.

Uslovi koje kandidat treba da ispuni jesu da ima VI ili VII stepen stručne spreme, elektro smer. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od 3 godine, a kao tražene osobine navode se samostalnost, pouzdanost, tačnost i preciznost, timski rad.

- Kako je u pitanju radno mesto sa povećanim rizikom zaposleni će imati i određene beneficije. Pozivamao zainteresovane kandidate da molbe dostave na e-mail: strost@contangorudnik.rs ili da se jave na kontakt telefon: 032/5741 122 – lokal 22, piše u objavljenom oglasu.

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar