Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiPočelo asfaltiranje ulica u delu naselja iznad OŠ „Sveti Sava“ u Gornjem Milanovcu

post-title
Foto: Press služba


Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević danas je zajedno sa svojim saradnicima obišao radove na asfaltiranju Ulica gospodara Jovana, gospodara Jevrema Obrenovića i kneginje LJubice Obrenović. 

– Prvi put smo uradili ulice kakve treba da budu i kakve ljudi zaslužuju ovde iznad Osnovne škole „Sveti Sava“, naselja koje nastalo pre 30 godina i prvi put dobija normalno asfaltiranu ulicu. Prethodno su meštani dobili i kanalizaciju, tako da sa ovim završavamo infrastrukturne radove u ovom delu i meni je jako drago što su meštani ovde zadovoljni. Preko 15.000.000 dinara košta nas samo izgradnja ovih ulica, naravno, plus novac koji ćemo odvojiti za rešavanje imovinskih problema. Drago mi je da smo uspeli sa ljudima da postignemo dogovor koji godinama nije mogao da se postigne zbog njihovih međuljudskih odnosa, ali smo uspeli i ja čestitam svima na ovom izvanrednom poslu. Čestitam i građanima koji će dobiti konačno normalne uslove za život u ovom delu grada – rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

 

Meštani su tri decenije čekali na rešenje ovog problema i ovom prilikom su izrazili veliko zadovoljstvo što će konačno ulice dobiti izgled kakav zaslužuju. Izvođač radova je „Svin“ d.o.o. Gornji Milanovac.Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar