Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Preduzete hitne mere usled urušavanja zemljišta na gradilištu u Čačku: Vodosnabdevanje stabilizovano u tom delu grada

post-title
Foto: JP Gradac


Usled havarije koja se dogodila nakon urušavanja zemljišta na gradilištu u Ulici Dragana Vranića kod Hotela "Morava", predstavnici JP "Gradac" i JKP "Parking servis" Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. 

U dogovoru sa predstavnicima Uprave saobraćajne policije u Čačku, u jutarnjim časovima, u terminu kada učenici OŠ "Dr Dragiša Mišović" dolaze u školu, saobraćajna policija će decu usmeravati na suprotnu stranu ulice.

Prema informaciji dobijenoj od JKP "Vodovod" Čačak, nakon što se dogodila havarija, izvršeno je zatvaranje ventila i došlo je do stabilizacije sistema vodosnabdevanja. Informacije da je Avenija lipa bez vode nisu tačne. Objekat Hotela "Morava" je trenutno jedini koji nema uredno vodosnabdevanje. Ekipe JKP "Vodovod" će u toku sutrašnjeg prepodneva izvršiti radove na sanaciji oštećenja cevovoda, nakon čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar