Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gradsko rukovodstvo u poseti meštanima MZ "Ključ"

post-title
Foto: Press služba


Gradsko rukovodstvo, na čelu sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem, posetilo je danas Mesnu zajednicu „Ključ“, gde su sa meštanima ovog dela grada razgovarali o njihovim problemima i potrebama, ali i predočili im koji su planovi lokalne samouprave za dalje infrastrukturno uređenje ove Mesne zajednice. 

Kako su stanovnici ovog dela grada rekli, najviše im je potrebno asfaltiranje ulica, usporenje saobraćaja, postavljanjem ležećih policajaca i saobraćajnih znakova koji će ograničiti kretanje kamiona velike nosivosti.

Prema rečima predsednika Skupštine Grada Igora Trifunovića, ranijih godina uređen je pružni prelaz, koji je bio akutni problem ovog kraja.

 

-Urađena je javna rasveta na teritoriji cele MZ „Ključ2. Zahvaljujući predlozima meštana asfaltirano je nekoliko krakova ulica, a u planu je nastavak asfaltiranja, koje je ovde i najveća potreba naših sugrađana. Naravno, za najmlađe je urađeno i kvalitetno dečije igralište, sa teretanom na otvorenom. Gradonačelnik Todorović danas je meštanima najavio izgradnju novog tržnog centra, na zemljištu nekadašnje fabrike „1. maj“, koji će biti u blizini i u potpunosti promeniti izgled ovog dela grada. S obzirom na to, lokalno rukovodstvo planira ulaganja u putnu infrastrukturu, završetkom Bulevara vojvode Putnika, što će omogućiti prolaz ka Ulici Nikole Tesle, a u narednim godinama nam sledi rekonstrukcija svih putnih pravaca na teritoriji ove MZ koji će voditi ka novom tržnim centru – istakao je Trifunović.



Komentari

Sve pohvale za gradonacelnika i njegove kolege.Briga o gradjanima je broj 1.

Olivera

06.05.2024 19:59



Mesna zajednica Kljuc je jedna od najuredjenijih u Cacku i trzni centar ce biti prava stvar za taj deo grada.

Sale

05.05.2024 13:39



Uradjeno je prelepo igraliste za najmladje I svako ko tu zivi zna koliko to znaci nasoj deci.

Rada

05.05.2024 13:36



Lepo je videti da rukovodstvo Cacka ima u planu velike projekte za taj deo grada koji je nesumnjivo jedan od najlepsih u Cacku.

Kaca

05.05.2024 13:33



Sjajne vesti za mestane Kljuca,nadam se da ce trzni centar biti brzo sagradjen u sta ne sumnjam.

Sale

05.05.2024 13:31



Sve pohvale za gradonačelnika i mpredsednika MZ Ključ

Dusan A

05.05.2024 12:29



Novo igralište i ulice u MZ KLJUČ zahvaljujući rukovodstvu grada Čačka i gradonačelniku gospodinu Milunu Todoroviću biće još novih ulaganja

Jasmina Matović

05.05.2024 09:45


Ostavite komentar