Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Monarhisti o razlazu sa Jelesijevićem: Nismo hteli na porodičnu listu Stojana Markovića

post-title
Foto: Screenshot YouTube/Instagram


Saopštenje Gradskog odbora Srpskog pokreta monarhista u Čačku prenosimo u celosti:

 

"Poštovani građani,

Srpski monarhisti ne snose odgovornost za raskid koalicije sa grupom građana “ProBudimo Čačak” Pavla Jelesijevića. Kao što smo već istakli do raskida dogovorene koalicije došlo jer su partneri iz GG “Probudimo Čačak” insistirali na tome da sva funkcionerska mesta nakon izbora pripadnu njima. Takođe za nas je bilo je prihvatljivo da u prvih deset na listi, čak sedam mesta pripadne Stojanu Markoviću vlasniku Ozonpress-a i radio Ozona. Za srpske monarhiste koalicija sa bivšim visokim funkcionerom DS-a i LDP-a je ideološki neprihvatljiva. 

Da smo sve vreme bili u pravu pokazalo se kada je objavljena lista pod rednim brojem 5. Na toj listi čiji je nosilac Pavle Jelesijević, u prvih 10 mesta nalaze se:

1. Stojan Marković, vlasnik Ozonpress-a i radio Ozona i bivsši visoki funkcioner Demokratske stranke

2. Stojanov tast Dragoljub Jovanić

3. Stojanov brat od tetke Dragan Savković, inace bivsi visoki funkcioner DS-a

4. Stojanova snaja Mica Savković, supruga Dragana Savkovića

5. Novonar Stojanovog Ozonpress-a Rastko Radičević

6. Novinarka Stojanovog Radio ozona Mila Tomić

7. Vesna Jerotijević rođena sestra novinarke Mile Tomić

Srpski monarhisti su razočarani zbog stvaranje porodične i privatne liste koju iz senke predvodi Stojan Marković. Naglašavamo da mi nijednog trenutka nismo pregovarali sa Stojanom Markovićem niti se on pojavljivao, da bi u jednom trenutku pred nas stavljena lista sa 7 njegovih rodjaka i prijatelja u prvih 10. Za nas je neprihvatljivo da budemo deo takve liste i još jednom naglašavamo da ne snosimo odgovornost za raskid koalicije.

Srpski pokret Monarhista je sakupio 700 potpisa.Hvala nasim sugradjanima koji su dali podrsku i ne mozemo predati listu."

 

 SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADZBINU.!

 



Komentari

Pravo zboriš,da ima pravde ova lista bi bila oborena ali Stojan ima jake pozicije koje ga podrzavaju iz Beograda.Godpodine Kundačina oni nikada nisu ni bili dostojni vašeg poverenja isaradnje! Vreme će pokazati ko su oni a ko ste Vi!!!

Duga devetka

11.05.2024 20:31


Ostavite komentar