Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Iz GG “Ivan Ćalović“ o Pavlu Jelesijeviću: Od uzornog naprednjaka do građaniste sa punim džepovima

post-title


Boris Dulanović, kandidat za odbornika Grupe građana “Ivan V. Ćalović“, oglasio se saopštenjem za javnost.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Preobraćeni Pavle (Jelesijević) ozbiljno rešio da probudi Čačak, ni manje ni više nameračio se čovek na gradonačelničku fotelju. Uz pomoć svog ideologa-mentora i gurua Stojana Markovića pokušava da napravi porodično-politički kartel za zamajavanje naivnih klinaca.

Fatamorgana jeste fantazija, ali nije čudo. Izgleda da je dečko nešto kasnije čitao bibliju pa pomislio da od jeretika Savla može da postane prepodobni Pavle, bože me oprosti, u političkom smislu. Tako je dečko od uzornog naprednjaka sa decenijskim stažom postao građanista sa punim džepovima, na koji način neka utvrde nadležni.

Svoj kapital mukom zarađen pokušava da valorizuje kroz politiku. Ako bi kojim slučajem prepodobni Pavle i delimično uspeo, od ovog grada trebalo bi dići i ruke i noge!

Njegovo moralisanje teško da ima bilo kakvu specifičnu težinu, s obzirom na ljubavno- seksualne skandale, koristeći online tehnologiju sa porno sadržajem i sve to šaljući samohranoj majci, o čemu su pisali svi mogući portali.

U tom smislu preporučujemo saradnju sa GG Ćalovićem, s obzirom na profesiju ovog drugog, a ne da se međusobno optužuju po kuloarima, sve ubeđujući svako sebe da je pravi, kako oni kažu, politički opozicionar Čačak bar do 2. juna.

Što bi rekli naši seljaci “što je babi milo to joj se i snilo“, dok ih fatamorgana ne napusti. Politika jeste prljava ali je i pragmatična, što će se pogazati uskoro na predstojećim izborima.

Boris Dulanović – GG “Ivan V. Ćalović – Istina i čast“



Komentari

Sindrom medjusobnog pljuvanja opozicije sisao i na lokalni nivo.Svaka cast samo napred.

Vojo

14.05.2024 16:27


Ostavite komentar