Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiOdlične vesti za roditelje: Na teritoriji Čačka gradi se još jedan vrtić, biće mesta za oko 80 dece

post-title
Foto: Mediaportal


Čačak - Posle sela Zablaće, još jedan vrtić se gradi na teritoriji grada Čačka i to u Trbušanima, a prema najavama gradonačelnika radovi počinju na leto. Novi vrtić, u kome će biti mesta za oko 80 dece, nalaziće se pored objekta isturenog odeljenja OŠ “Tanasko Rajić“ u Trbušanima, čija je rekonstrukcija u toku.

- Ta investicija biće vredna 84 miliona dinara sa PDV-om. Nadam se da ćemo već u toku leta krenuti sa radovima na ovoj kapitalnoj investiciji nakon što bude izabran izvođač. Završetkom vrtiča imaćemo potpuno zaokružene sadržaje za najmlađe žitelje ovog dela Čačka – rekao je Milun Todorović.

Todorović je podsetio da je u toku ili je završena rekonstrukcija puteva u ovom delu teritorije Čačka koji su bili uništeni tokom izgradje auto-puta “Miloš Veliki“. U potpunosti je izgrađen put u dužini od 4,5 kilometara i pet metara širine, od škole u Trbušanima do škole u Prijevoru.

- Imamo još oko 890 metara u Prijevoru da završimo tokom maja i juna meseca. Tu je i završetak saobraćajnice do “Komune“, kao i izgradnja pešačkih staza i trotoara, tako da đaci škole u Trbušanima mogu potpuno bezbedno da učestvuju u saobraćaju kao pešaci, izjavio je Todorović.Komentari

Ovo je najveci prioritet gradske vlasti jer sve treba uraditi da nasa deca budu srecna jer su ona nasa buducnost.

Vojo

14.05.2024 16:32


Opet bot.

Maks

14.05.2024 21:11


0
0

Zašto mi niste objavili juče komentar?

Jelena

14.05.2024 11:27


Ostavite komentar