Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiNajveće atrakcije i kulturno-istorijsko bogatsvo na samo par klikova: Unapređuje se turistička infrastruktura u Čačku, hoteli dobili savremene interaktivne table

post-title
Foto: TOČ


Čačak - U cilju što bolje promocije i kvalitetnijeg informisanja turista, posetilaca i gostiju o turističkoj ponudi grada i okoline, na savremen i moderan način, Turistička organizacija Čačka u toku ovog i prethodnog meseca dodelila je interaktivne table-toteme hotelskim objektima u Čačku.

Direktor Turističke organizacije Čačka Vojin Jakovljević istakao je da je broj stranih i domaćih gostiju i posetilaca u ovom gradu u konstantnom rastu i da su dodeljeni totemi usmereni ka što boljem informisanju o turističkoj ponudi ali i aktuelnim dešavanjima u gradu.

- Turistička organizacija Čačka dodelila je reprezentativnim hotelsko-ugostiteljskim objektima u Čačku toteme kao i totem koji će se nalaziti u Atomskoj Banji Gornja Trepča. Sadržaj na interaktivnim tablama pokazuje najznačajnije segmente turističke ponude, prirodno nasleđe, ustanove kulture, verske objekte kao i manifestacije. Sadržaj je pripremljen na dva jezika i radiće se dopuna aktuelnim dešavanjima“, izjavio je Jakovljević.

Ova digitalna tačka kroz savremeno softversko rešenje omogućiće upoznavanje posetilaca sa bogatom turističkom i kulturnom ponudom grada Čačka. Korisnici u samo par klikova, mogu doći do sadržaja koji je predmet njihovog interesovanja. Hardverske komponente totema omogućavaju nesmetan rad u svim vremenskim uslovima, kao i laku i brzu pretragu informacija na više jezika.

- Zahvaljujući ovom najinovativnijem interaktivnom totemu turisti mogu doći do informacija o svim vidovima smeštaja, gastronomskoj ponudi, prirodnim i kulturno-istorijskim atrakcijama i aktivnostima. Interaktivna mapa sa označenim lokalitetima olakšava prostorno snalaženje posetilaca”, dodao je Jakovljević.

Lokalna samouprava grada Čačka i Turistička organizacija Čačka teže olakšavanju i podizanju kvaliteta komunikacije i informisanja domaćih i inostranih posetilaca u našem gradu. U narednom periodu planirana je nabavka dodatnih interaktivnih tabli koje će biti dodeljene privrednim subjektima turističko-ugostiteljske delatnosti u gradu.

 RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar