Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Todorović: Dvadeset godina su neki političari u Čačku "kontrirali" svojoj državi, a jedini taoci toga smo bili mi građani

post-title
Foto: Mediaportal


Saopštenje predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, gospodina Miluna Todorovića, prenosimo u celosti:

"U naredne četiri godine, imamo zagarantovanu političku i ekonomsku stabilnost u našoj državi.

U naredne tri i po godine, Aleksandar Vučić je izabrani predsednik naše države i to je nešto što ne može da se menja nikakvim obojenim ili neobojenim revolucijama i stranim faktorima. To je važno zato što je on čovek i državnik, koji je zajednički imenitelj za sve nas. 

 

Podsećam vas, počelo je pre više od 20 godina i trajalo je dugo, jer je Čačak bio crna ekonomska rupa. Jako je važno da se toga prisetimo, pošto imamo običaj da mnogo brzo zaboravljamo. Nisu se otvarale nove fabrike, već su se postojeće zatvarale. LJudi nisu zapošljavani, već su uglavnom ostajali bez posla, da bi se vrlo brzo stiglo do 12.000 nezaposlenih u Čačku. Naš budžet je 3,5 puta uvećan za samo 8 godina. Dugo bi tajalo da nabrajam šta smo sve uradili, koliko smo se borili zajedno sa predsednikom Vučićem i Vladom Republike Srbije, ali posebno volim da se prisetim tamo neke livade u Preljini, koja je godinama bila u korovu, a sada se tu nalazi jedna sjajna, velika investicija. U toj fabrici danas radi oko 1100 naših sugrađana.

 

Nemam iluziju, a molim vas nemojte ni vi da je imate. Ovo je referendum - ZA podršku državnom i aktuelnom gradskom rukovodstvu ili protiv. Ako bude protiv, nema problema. Neki drugi će tako da dođu na vlast, poubijaće se oko fotelja, ali ni to nije toliko važno. Važnije pitanje je koga će, kada i kako da pozovu telefonom, koga da dovedu u grad, kako da urade puteve, vodovodne mreže, nove fabrike, nove vrtiće, nove škole? Kako?

Mi smo to već imali u nekom ranijem periodu, setite se. Dvadeset godina su neki političari "kontrirali" svojoj državi, a jedini taoci toga smo bili mi građani. 

Zato je važno da ova lista pobedi i da mi imamo našu koaliciju, sa našom Vladom, našim predsednikom, ali i saradnju sa međunarodnim organizacijama, koje značajno investiraju u naš grad. Bez toga nema razvoja i nema onog napretka koji svi mi želimo.

 

Mi imamo jasnu i nedvosmislenu politiku, a to je da su rad, odgovornost i ono što smo uradili, jedino merilo.

Imali smo i grešaka, ali sve što više radite, veće su šanse i da pogrešite.

Ispravićemo greške, a radićemo još više. 

Neko misli da ako izgovori najgore reči o Vučiću, da je mnogo veliki, važan i bitan, a sta će 107 000 Čačana da radi?

Da izgubi posao? Zato je preduslov da ovo što smo započeli nastavimo baš ovim, istim putem. 

 

Mora da se radi. Morate biti odgovorni i vredni i budite samo ono što jeste, ali uvek čisti prema sebi i drugima. Razmišljajte o svojoj deci, svojim unucima i njihovoj budućnosti sutra. Čuvajmo naš Čačak i našu Srbiju!"

 

 

 

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar