Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trnavac: Koalicija „Čačak sutra” je garant da će grad izgledati još bolje i da će svi uživati u njemu

post-title
Foto: GZS


Čačak – Predsednik Gradskog odbora SPS – a u Čačku Nemanja Trnavac istakao je da nikada nije delio ljude po pripadnosti nekoj stranci, kao I da se svaki član SPS- a bez obzira na funkciju koju je obavljao trudio da maksimalno doprinese svom kraju i svima onima koji tu žive o borave.

„Ono što je bitno za ovu koaliciju je 12 godina čvrstog partnerstva između našeg predsednika partije Ivice Dačića i trenutnog ministra unutrašnjih poslova i predsednika države Aleksandra Vučića, to je da su njih dvojica odavno prevazišli nivo političara, oni su državnici. Državu su 2012. usmerili u apsolutno drugom pravcu i predstavljaju je u svetu i Evropi onako kako treba da je predstavljaju, bore se za nacionalne interese, bore se za našu ekonomiju, našu državu i mislim da ako mi govorimo o tome i treba da govorimo, da predstavljamo rezultate njihovog rada, ne treba nikad da se stidimo ko smo i šta smo. Treba da s ponosom govorimo da smo za ovu koaliciju. Dugo je naša država bila u nekim stegama, predstavljali su nas kao neke zlikovce i negativne ljude a mislim da smo za 12 godina na dobrom putu, da smo se predstavili u nekom boljem svetlu i onako kako Srbija treba da izgleda.

Kada neko govori da nije bitan lokal, da je to nešto drugo od države, pa šta je lokal, pa Čačak je deo Srbije valjda, svaki grad i opština su deo Srbije. Ne može nas niko da izdvaja, niko nas ne može da deli i ne može da kaže da smo mi nešto posebno. Da, bili smo posebno duži vremenski period, duže od decenije bili smo poseban Čačak, bili smo grad talaca, setite se ovde ima i starijih sugrađana, sećaju se i oni koji su napunili 18 godina kada je bio 5. oktobar i sećaju se kako je grad izgledao, kako grad nije mogao da korača, kako grad nije mogao da se razvija. Mi to ne smemo da dozvolimo i moramo 2. juna jasno da se opredelimo da li smo za Čačak sutra, da li smo za Srbiju sutra ili smo za prošlost. Ja verujem da svi prisutni u sali, niko nije za prošlost, svo smo za budućnost, svi smo za bolje uslove života i ne moramo da se podsećamo”, kazao je Trnavac na tribini kolalicije „Čačak sutra” u domu u Ljubiću.

On je podsetio da su svi kada je reč o autoputu veoma brzo zaboravili kako se nekada putovalo do Beograda.

„Nekako smo se navikli, a treba građane da podsetimo na sve stvari koje su dobro urađene, da će biti još stvari koje su dobre urađene za naš grad i treba uvek da ih podsećamo ko je to uradio. Budite ubeđeni da mi koji predstavljamo ovu koaliciju i vi koji sedite ovde jesmo garant da će ovaj grad izgledati mnogo bolje i da ćemo svi uživati u njemu”, poručio je Trnavac.


GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar