Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Direktor Ozonpress-a prijavio policiji gradskog funkcionera

post-title
Foto: Screenshot


Pomoćnik gradonačelnika Čačka Miroslav Petković izjavio je da je u Policijskoj upravi dao izjavu povodom prijave direktora i urednika Ozon pressa Nebojše Jovanovića.

Tim povodom u našu redakciju prosledio je saopštenje koje prenosimo u celosti:

Povodom prijave direktora i urednika “Ozonpress” Nebojše Jovanovića, u kojoj je naveo da sam mu pretio i da se oseća ugroženim zbog objave na mom Instagram nalogu, zarad istine i bez trunke politike:

Danas sam se odazvao pozivu Policijske uprave Čačak i dao izjavu povodom prijave uvaženog novinara. Moja “preteća“ objava se sastojala od fotografije, koju su objavili mediji u Srbiji, na kojoj se vidi da je, dana 7.5.2024. godine, ovoj medijskoj kući uplaćeno 40.000 evra navodno za nekakav projekat. (dokaz: potpis uvaženog Jovanovića i pečat). Čitaj: Projekat – Izbori 2024. godine.

S obzirom da je vlasnik Ozonpress-a, radija Ozon i Čačanskih novina, uvaženi Stojan Marković, kandidat za odnornika na predstojećim lokalnim izborima u Čačku, kao i nekoliko novinara koji rade za ovu medijsku kuću, sestre, tast i ostala mnogobrojna rodbina, svojom objavom sam ukazao na dokazanu činjenicu, potvrđenu upravo ovom prijavom protiv mene, da se ne mogu smatrati nezavisnim. Godinama se na ovom portalu objavljuju gadosti i neistine, kojima se napadaju gradski funkcioneri, direktori, odbornici, zaposleni u gradskoj upravi, što mogu da razumem, jer smo javne ličnosti, ali se vređaju i njihova deca, porodice i prijatelji, što je ogavno i nedopustivo.

Dragi Nebojša, neka Vam prenesu, da ne postoji nijedan razlog da se osećate ugroženim od Miroslava Petkovića. Kao i do sada, uvek ću se odazvati svakom Vašem pozivu i dati Vam odgovor na svako postavljeno pitanje. Problem je što većinu mojih odgovora nikad niste objavili, jer nakon mojih izjava, niste imali elemenata da pljunete lokalnu vlast ili mene lično. Pomešano dobro i zlo, uvek na kraju daju zlo, ali to je isključivo samo Vaša muka.

Biću slobodan, kao građanin Čačka i direktor i urednik svog profila na Instagramu, da i ubuduće ukazujem na svaku obmanu koju budete plasirali putem medija koji uređujete, a sa posebnim zadovoljstvom pred pravosudnim organima Republike Srbije.

Miroslav Petković, pomoćnik gradonačelnika Čačka



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar