Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović ubedljiv u svom izbornom mestu: Hvala Čačanima što cene rad

post-title


Parezanović ubedljiv u svom izbornom mestu: Hvala Čačanima što cene rad

Načelnik Moravičkog okruga Marko Parezanović objavio je rezultate glasanja na BM 13 u mesnoj zajednici Park, po kojima je lista Aleksandar Vučić-Čačak sutra osvojila 50,27% važećih glasova.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

“Drage komšije, prijatelji i poznanici, imam potrebu da iskažem veliku zahvalnost na podršci koju je lista Aleksandar Vučić-Čačak sutra dobila na biračkom mestu na kome i sam glasam. Otkako se bavim politikom ovo je suštinski najbolji rezultat koji sam zajedno sa svojim saradnicima ostvario i pokazatelj da se rad ipak ceni. Mislim i da je ovo najbolji rezultat SNS-a u urbanoj gradskoj zoni. 

Želim da čestitam Milunu Todoroviću na više nego zasluženoj pobedi. Kada posle 2 mandata dobijete preko 50% podrške, više nego svi ostali zajedno, onda to pokazuje da ozbiljan rad stoji iza vas. 

Dragi Čačani, radili smo zajedno sa Vladom i našim predsednikom Aleksandrom Vučiću da naš grad uzdignemo na mesto koje mu po značaju i istorijskom nasledju pripada. Nastavićemo i dalje najbolje što znamo i umemo da Vašu podršku opravdamo. Veliko hvala”.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar