Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS Čačak: Veličanstvena pobeda u neverovatnim okolnostima, imaćemo najmanje 41 odbornika

post-title
Foto: Mediaportal


Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku prenosimo u celosti:

"Srpska napredna stranka 2. juna ostvarila je veličanstvenu pobedu i od građana je dobila mandat da i u naredne četiri godine obavlja vlast u gradu Čačku. Čačani su pokazali da i nakon osam godina najviše veruju listi ''Aleksandar Vučić - Čačak sutra'' i gradonačelniku Milunu Todoroviću. Obećavamo im da to poverenje nećemo prokockati I da ćemo i dalje, kao i do sada, raditi u njihovom najboljem interesu. 

 
 Lokalni izbori poslali su nedvosmislenu poruku da je naša stranka i pored svih podmetanja, laži i najprljavije moguće medijske i kampanje preko društvenih mreža, u kojima su SNS i gradonačelnik Milun Todorović vređani i satanizovani na najprimitivniji i najprizemnjiji mogući način, ubedljivo najjača politička grupacija u Čačku i da ima 1.500 glasova više od svih ostalih učesnika na izborima zajedno. Zajedno sa budućim koalicionim partnerima ta prednost biće veća i od 2.000 glasova.
 
 Koalicija ''Aleksandar Vučić - Čačak sutra'' imaće u budućem sazivu lokalne Skupštine komotnu većinu od NAJMANJE 41 odbornika, što će biti više nego dovoljno za nesmetanu realizaciju svih započetih, ali i planiranje novih velikih infrastrukturnih projekata. 
 
 Svako ko hoće da vidi, a to je većina građana Čačka, zna da smo uradili mnogo i da nam mogu verovati da ćemo u ovom mandatu izgraditi zatvoreni olimpijski bazen, novu bolnicu, dovesti u Čačak nove investitore, otvoriti Zdravstvenu stanicu Ljubić i Muzej košarke, vidikovac na Kablaru i RH centar u Ovčar Banji, Trening centar u Mašinsko-saobraćajnoj školi, otvoriti novo šetalište u centru grada, izgraditi javnu garažu i novu zgradu NTP, most na Lozničkoj reči i nove bulevare, crpnu stanicu Ljubić i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, sportsku salu Gimnazije, rekonstruisati halu KK "Borac" i brinuti o svakom našem sugrađaninu. 
 
 Ostvarili smo izvanredan izborni rezultat i na seoskom i na gradskom području, ali nikada kao pojedini iz opozicije nećemo deliti Čačane na građane prvog i drugog reda, pa govoriti da su glasovi onih koji žive u gradu vredniji od onih sa seoskog područja. Čestitamo svim listama koje su prešle cenzus i nadamo se fer i demokratskoj utakmici u novom sazivu Gradske skupštine. Biće to, između ostalog, prilika da za skupštinskom govornicom kažemo novim političkim akterima, koji su se do juče krili iza plašta raznih grupa građana ili građanskih aktivista, sve što znamo o njima. Sada kada su zvanično postali političari, sve karte biće otvorene. Imaćemo priliku da im postavimo neka neugodna pitanja - od toga čijim interesima služe svih ovih godinama, ko je od novih odbornika opozicije do guše ogrezao u raznim malverzacijama, od koga su finansirani ili kako su bez dana radnog staža došli do hacijende od skoro 300 kvadratnih metara u gradskoj zoni... 
 
 Radujemo se novim političkim političkim izazovima, ali i poručujemo da će vlast u Čačku biti stabilna i čvrsta. I u naredne četiri godine naš fokus će biti na običnom čoveku, na zapošljavanju ljudi, na stvaranju što boljeg ambijenta za bolji život svih sugrađana, za novi zamah u oblasti kulture i sporta, za sve ono što jedan grad čini dobrim mestom za život. 
 
 Čačani, još jednom vam hvala za ovu veličanstvenu pobedu. Budite sigurni da vas nećemo izneveriti. "
 
 Gradski odbor SNS Čačak


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar