Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiSpašava brakove i muževe: Sabinu iz Čačka zvali usred noći da otvori cvećaru kako bi kupili buket za godišnjicu braka, ona sada postavila mašinu koja na dva klika izbacuje buketa u svako doba dana

post-title
Foto: RINA


Čačak – Korona virus sada je već odavno iza nas, međutim to novo stanje iznedrilo je mnoge nove biznis ideje. Jedna od tih su i cvetomati koji su zaživeli u većim gradskim sredinama, a sada su stigli i na zapad Srbije, tačnije u Čačak. Sabina Veselinović poznata je čačanska cvećarka, koja je uvek na raspolaganju svojim kupcima, a zahvaljujući njima je i došla na ideju da u gradu na Moravi postavi prvi cvetomat.

- Radim dugo godina, veliki je broj stalnih kupaca. Oni su me često zvali uveče i po noći čak jer im je hitno trebalo cveće, ako bi zaboravili neki datum, u većini slučajeva godišnjicu braka. Ja sam uvek izlazila u susret i dolazila, otvarala cvećaru da kupe bukete za svoje drage osobe. Da bi i njima, a i meni bilo lakše postavila sam cvetomat i on se zaista pokazao kao pun pogodak, kaže za RINU Sabina.

Ona dodaje da je funkcionisanje cvetomata veoma jednostvano i za sve je potrebno samo par klikova, da buket završi u rukama kupca.

- Potrebno je ubaciti papirnu novčanicu, kada vam pozelene polja koja su vam dostupna s obzirom na budžet koji imate. Kliknete na dugme, sanduče se otključa i to je to. Vodimo računa da izbor uvek bude bogat, a cvetomat ima i rahladni uređaj pa je cveće uvek sveže, priča ova cvećarka.

Sudeći prema reakcijam građana, ovaj cvetomat je prava stvar i brzo su se navikli na ovu lakšu i bržu uslugu.

- Sada je moderno vreme, sve se menja, sve ja na par klikova. Lepo je da sada i cveće možemo na taj način dobiti. Naročito je značajno kad je nedelja ili uveče kad cvećare ne rade. To je spas u zadnji čas ako zaboravimo ženin rođendan, kaže uz osmeh jedan od Čačana.

RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar