Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U nedelju počinju Radničke sportske igre: Rekordan broj učesnika i velika humanitarna akcija!

post-title


Ceremonijom svečanog otvaranja u nedelju 16. juna od 16 časova na terenima SC „Mladost“ započeće sedme po redu Radničke sportske igre u Čačku. Sportska manifestacija koja godine iz godinu pomera granice na svim poljima, pa tako i ove godine kada će učešće na igrama uzeti preko 90 firmi i ustanova, za koje će nastupiti više od 2.000 učesnika. Pored druženja i takmičenja, Radničke sportske igre  će imati i značajan humanitarni karakter u vidu akcije koju su inicirali Quantox Fondacija i Gradska uprava grada Čačka.
 
Naime Quantox Fondacija i Gradska uprava grada Čačka pozivaju sve firme, ustanove, učesnike kao i ostale građane da podrže humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za dečaka Viktora Adžemovića.
 
Viktor Adžemović iz Mrčajevaca kod Čačka rođen 2011. od prvog dana svog života ima velike zdravstvene probleme koji mu onemogućavaju da živi kao sva ostala deca. Kao posledice cerebralne paralize Viktor ne može da hoda, ne stoji, ne obavlja osnovne životne funkcije samostalno govori tek nekoliko reči. Iz tog razloga vas pozivamo da skupimo novac za neophodne operacije kukova izduživanja mišića kao i rehabilitacije, fizikalne terapije i rad sa logopedom.
 
Procenjeno je da su troškovi Viktorovog osnovnog lečenja i pomenutih tretmana čak 11.500.000 dinara i ta cifra je za njegovu porodicu nedostižna ali ne i za sve nas zajednol Kao i mnogo puta ranije, molimo vas da se ujedinimo i pomognemo Viktoru da živi bolje!
 
Podaci za uplatu novčanih donacija:
Primalac: Quantox Fondacija Episkopa Nikifora Maksimovića 31, Čačak
Svrha uplate: Za Viktora Adžemovića
Tekući račun primaoca: 160-6000000765134-55
Poziv na broj: 04-2024
 
Takođe, tokom Radničkih spotrskih igara sklopu Sportskog centra Mladost ćemo organizovati humanitarnu prodaju za sve posetioce i mnogo bi nam značilo ukoliko biste našu akciju podržali donacijom Vaših proizvoda, poručuju organizatori i pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće u ovoj humanitarnoj prodajnoj izložbi.
 
Quantox fondacija će sav prikupljeni novac uplatiti za Viktorovo lečenje.
 
Organizatori na samom kraju pozivaju učesnike da u što većem broju budu prisutni u nedelju na terenima SC „Mladost“ i uzmu učešće u svečanosti otvaranja sedmih po redu Radničkih sportskih igara.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar