Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nacionalni ansambl „Kolo“ na Gradskom trgu u Čačku

post-title


Čačak - Nacionalni ansambl „Kolo“ će, i ove godine, nastupiti na Gradskom trgu u Čačku. Kako navode organizatori, čuveni ansambl pripremio je program pod nazivom „Kolodrom“ sa kojim nastupa po čitavoj Srbiji, a 2. jula će se predstaviti publici u Čačku, sa početkom u 21 čas.

„Za ovu priliku ansambl će izvesti pažljivo odabrani program koji se sastoji od tradicionalnih igara, pesama i muzike iz Srbije i šireg kulturnog prostora u kome živi srpski narod.“, navode organizatori.

U programu će učestvovati više desetina eminentnih umetnika koji će predstaviti raznovrsnu tradicionalnu umetnost koju ovaj ansambl neguje i čuva više od 75 godina.
„Prošlogodišnji nastup Nacionalnog ansambla „Kolo“ u okviru Međunarodnog festivala folklora „Etnofest“ sugrađani i posetioci festivala pratili su sa velikim oduševljenjem, a ovacije publike vraćale su umetnike nekoliko puta na bis. Pozivamo sve sugrađane i posetioce našeg grada da i ove godine isprate koncertni spektakl, jer nas sve očekuju nove igre i pesme i brojna iznenađenja.“, dodaju organizatori.

Organizatori događaja su Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar