Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Tradicionalno dodeljene knjige "Vukovcima" osnovnih i srednjih škola u Čačku

post-title
Foto: Press služba


Danas je u Kulturnom centru u Čačku organizovana svečana dodela knjiga nosiocima Vukovih diploma iz čačanskih osnovnih i srednjih škola. Manifestaciju je ispred Grada Čačka otvorio zamenik gradonačelnika Vladan Milić.
Ove godine je sa svim peticama čačanske škole završilo ukupno 160 učenika, od čega je 21 đak generacija. U osnovnim školama ima 116, a u srednjim 44 vukovca.

Zamenik gradonačelnika Vladan Milić čestitao je mladim sugrađanima na postignutim rezultatima.

-Ovo je je veliki uspeh za sve naše učenike, znajući da je školovanje danas zahtevano i da mora dosta da se radi da bi se postigli ovakvi rezultati. Grad Čačak će i ove, kao i prethodnih godina, obezbediti nagrade za najbolje, a predstavnici lokalne samouprave će uvek biti tu za najbolje učenike, kao i za poboljšanje svih uslova u kojima se odvija njihovo školovanje – rekao je zamaenik Milić.

Vukovci osnovnih škola dobijaju besplatno letovanje u odmaralištu „Ovčar“ u Ulcinju, đaci i osnovnih i srednjih škola imaće besplatne karte za ulaz na bazene SC „Mladost“, dok će se za najbolje srednjoškolce organizovati nagradna ekskurzija u inostranstvo tokom avgusta.

Svi vukovci, koji su prisustvovali dodeli knjiga, od sutra 28. juna, mogu preuzeti besplatne fotografije sa ove manifestacije, u Gradskoj upravi u kancelariji 125 na prvom spratu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar