Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti„Kolodrom“ - Spektakl tradicionalne umetnosti u Čačku

post-title


Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka sa ponosom najavljuju nastup čuvenog Nacionalnog ansambla „Kolo“ sa programom „Kolodrom“. Ovaj prestižni ansambl će 4. jula, sa početkom u 21 čas, prirediti nezaboravan koncert na gradskom trgu.

Organizatori ističu da će ansambl izvesti pažljivo odabran program koji se sastoji od tradicionalnih igara, pesama i muzike iz Srbije i šireg kulturnog prostora u kome živi srpski narod. Više desetina eminentnih umetnika predstaviće raznovrsnu tradicionalnu umetnost koju ansambl „Kolo“ neguje i čuva već više od 75 godina.

Prošlogodišnji nastup Nacionalnog ansambla „Kolo“ na Međunarodnom festivalu folklora „Etnofest“ oduševio je sugrađane i posetioce, a ovacije publike vraćale su umetnike nekoliko puta na bis. Ove godine, organizatori pozivaju sve sugrađane i posetioce Čačka da ne propuste ovaj koncertni spektakl, jer ih očekuju nove igre, pesme i brojna iznenađenja.

Dođite i uživajte u bogatstvu naše kulturne baštine koje će vam doneti ansambl „Kolo“. Vidimo se na Gradskom trgu!Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar