Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi Maxi otvoren u naselju Lugovi u Čačku

post-title
Foto: Promo


Stanovnici Čačka dobili su još jednu destinaciju za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Slavka Krupeža 11, na granici naselja Suvi breg i Lugovi, otvoren je nov Maxi supermarket koji kupcima donosi veliki izbor kvalitetnih proizvoda i dobro poznatu komšijsku uslugu.

Na 350m2 prodajnog prostora smešten je širok asortiman proizvoda koji odgovaraju na potrebe svih članova domaćinstva. Novootvorena prodavnica je moderno dizajnirana i koncipirana po merilima savremene kupovine i usluge najvišeg nivoa. Kupci u njoj mogu da računaju na veliki izbor uvek svežeg voća i povrća, hleba i mirisnih peciva Maxi pekare, kao i izvrsnu ponudu već upakovanog mesa i delikatesa.

U ovom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći i bogatu ponudu privatne robne marke koju odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta. Veliki broj ovih proizvoda obeležen je plavom oznakom „Omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou. Tako kupci lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Kako bi kupovina u ovoj prodavnici bila još efikasnija, kupci na raspolaganju imaju četiri kase – dve standardne i dve samouslužne. Osim toga, ispred prodavnice je obezbeđen i parking, čineći nabavku još ugodnijom.

Otvaranjem novog Maxi supermarketa u Čačku, Delez Srbija nastavlja sa kontinuiranim ulaganjem u širenje maloprodajne mreže sa ciljem da još većem broju kupaca obezbedi mogućnost ugodne i kvalitetne nabavke u najbližem komšiluku.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar