Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Više od tri miliona za OŠ „Tanasko Rajić“ od oportuniteta

post-title
Foto: Privatna arhiva


Vlada Republike Srbije donela je rešenje o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, „Oportunitet 2024“. Tim povodom juče je u Ministarstvu pravde potpisan ugovor za projekat „Radovi na povećanju funkcionalnosti objekta škole „Tanasko Rajić“ u LJubiću.

 

Ugovor je potpisala Marjana Petronijević, pomoćnica gradonačelnika za ekologiju.

 

– U okviru ovog projekta konkurisano je za izgradnju tople veze između školske zgrade i fiskulturne sale, kao i za opremanje školske kuhinje. Ukupna vrednost sredstava koja su odobrena su 3.625.151 dinara. Sredstava su od velikog značaja za školu, za Grad, kao i učenike koji će na ovaj način izbeći da izlaze u hladno. Realizacija ovog projekta doprineće stvaranju boljeg obrazovnog okruženja, što je od ključnog značaja za našu decu, a to će naravno uticati na kvalitet nastave i da učenici mogu kvalitetnije koristiti prostorije za sport i ishranu – rekla je Petronijević.

 

Kako je istakla pomoćnica gradonačelnika, Grad Čačak uz podršku Vlade Republike Srbije nastaviće i dalje da ulaže u unapređenje obrazovne infrastrukture.

Čačanski glas



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar