Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Odložen večaršnji koncert čačanskih kulturno - umetničkih društava

post-title


Koncert čačanskih kulturno - umetničkih društava se zbog loših vremenskih uslova odlaže za sredu, 24. jul, sa početkom u 20.30 časova,kada će se čačanskim kulturno - umetničkim društvima pridružitiinostrani ansambli iz raznih krajeva sveta.

Već sutra, 21. jula, nastavljamo sa redovnim programom festivala, kadaće učešćem u defileu od Gradskog trga do Gradske plaže folklorcinastaviti sa svojim nastupima na Gradskoj plaži u večernjim satima.

Ponedeljak, 22. jul, biće posvećen najmlađima, sa nastupima međunarodnihučesnika za mališane iz čačanskih predškolskih ustanova u Kulturnomcentru ujutru u 10 sati. Za uveče je predviđen defile učesnika odGradske plaže do Gradskog trga, gde će svečano otvoriti 8. po redu"Etnofest" nastupom svih folklornih grupa iz inostranstva i nastupomkulturno - umetničkog društva "Dule Miosavljević".

Podsećamo Vas da je Čačak od 20. do 25. jula domaćin Međunarodnogfestivala folklora „Etnofest“, koji i ove godine okuplja folklorneansamble iz celog sveta, uključujući Brazil, Kolumbiju, Peru, Italiju,Rumuniju,i Srbiju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar