Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Doživite čaroliju 63. Sabora trubača u Guči – Avlija Guča vas poziva!

post-title
Foto: Promo


Dragi ljubitelji srpske tradicije i vrhunskog provoda,

Ne propustite priliku da budete deo 63. Sabora trubača u Guči i upotpunite svoje iskustvo nezaboravnim trenucima u restoranu Avlija Guča. Avlija svoje kapije otvara 31. jula do 5. avgusta, naš restoran postaje epicentar festivala, nudići vam vrhunske specijalitete i autentičan etno ambijent koji će vas oduševiti.

Naša ponuda uključuje tradicionalno srpsko meze, hajdučki ćevap, svadbarski kupus, savršeno praseće i jagnjeće pečenje, kao i domaće kolače koje ne smete propustiti. Uživajte uz najbolja vina i rakije koje ćemo servirati kako bi vaš doživljaj bio još savršeniji.

Avlija Guča se ponosi etno ambijentom koji pruža toplinu i autentičnost, a uz odličnu hranu, pružamo vam i fantastične trubačke nastupe. Ove godine, uživaćete u muzici majstora trube – orkestara Dejana Lazarevića, Miroslava Đunisijevića, Siniše Stankovića, Bojana Krstića, Ekrema Mamutovića i mnogih drugih.

Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto na vreme kako biste osigurali najbolji doživljaj. Pozovite nas na broj +381695637969 ili posetite naš sajt www.avlijaguca.com za više informacija. Takođe, pratite nas na Instagramu @avlijaguca za najnovije vesti 

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom uživanju u čarima Sabora trubača!

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar