Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac poražen od Spartaka u Subotici

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


Novi pripremni meč tabor Saše Ocokoljića odigrao je na severu Bačke, gde je dočekan od strane Spartaka, novog člana regionalnog takmičenja. Reč je o drugom susretu navedenih timova u svega sedam dana, ali je ovaj odigran u Sportskoj hali Dudova Šuma. I konačan ishod bio je sličan, jer Borac nije uspeo da se revanšira za poraz od prošle sedmice, tako da je konačan rezultat glasio 80:63 (25:20; 9:19; 30:6; 16:18).

U prvih 10 minuta Spartak je imao nameru da se odmah nametne kao tim koji se pita, tako da je uvodni kvartal rešio u svoju korist sa pet poena razlike (25:20). Međutim, gosti su u narednoj četvrtini uspeli da se revanširaju na adekvatan način, posebno u odbrani, tako da su na veliki odmor otišli sa istovetnom prednošću (34:39).

Preostala dva dela namenjena za igru protekla su u pravom muškom odmeravanju snaga između igrača. Iako je reč o pripremnom susretu, oba tima su imala intenciju da se pokažu u što boljem svetlu. Na koncu okršaja, uspešniji se pokazao domaćin, koji je zabeležio novu pobedu. To je učinio posebno zahvaljujući dobro odigranoj trećoj deonici. Istina, Borac se popravio u završnom delu, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

Spartak Office Shoes: Kondić, Cerovina 6, Steljić,  Danijels 18, Momirov 5, Milisavljević 2, Gordić 5, Miletić 16, Filipović, Medarević 7, Tejić 9, Nikolić 12.

Borac Mozzart: Dejvidson 3, Boldvin 14, Pavićević 9, Janković, Nikolić 3, Jošilo 10, Ćurčić, Furmanavičius 7, Radičević, Gagić 9, Manojlović 8.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar