Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac odigrao pripremni meč sa Megom u Beogradu i doživeo poraz

post-title
Foto: Morava sport


Novi pripremni susret seniorski sastav Borca Mozzart odigrao je u Beogradu, u Trening centru ,,Dejan Milojević“, gde ga je ugostila domaća Mega MIS. Bila je ovo još jedna dobra provera za tabor Saše Ocokoljića, koji se vredno sprema za početak sezone, a koji se sve više približava. Što se tiče konačnog rezultata, isti je glasio 81:76 (18:15; 19:18; 21:20; 23:23).

U prvom poluvremenu Čačani su odigrali na ravnoj nozi sa domaćim sastavom. Istina, Mega je vodila, ali je rezultat bio zaista mizeran. Kada je zvuk sirene signalizirao da je došlo vreme da ekipe odu na veliki odmor, skor je bio svega četiri poena u korist Beograđana (37:33), tako da je duel itekako bio otvoren i ravnopravan.

Drugo poluvreme nije donelo bitniju promenu odnosa snaga na parketu. I dalje je vođena silna borba u oba pravca, tako da niko nije uspeo da se nametne rivalu kao dominantan. Ipak, na koncu susreta, Mega je nekako odolela, pa je bila kadra da sačuva kapital stečen u prvih 20 minuta. Sve u svemu, na kraju meča, trijumf je završio u rukama Mege.

Mega MIS: Milenković, Kondić 14, Jelavić 24, Vukčević 2, Marković 6, Kajil 6, Krofić 2, Macura 2, Milutinović, Jović, Tanasković, Petrović 21, Malovec 4.

Borac Mozzart: Dejvidson, Boldvin 17, Pavićević 14, Janković, Nikolić 4, Jošilo 7, Ćurčić 10, Furmanavičius 13, Gagić 11, Manojlović.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar