Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Manojlović pred meč u Železniku: Moramo biti maksimalno fokusirani i motivisani!

post-title
Foto: SC Derby/Filip Roganović


U 3. kolu AdmiralBet ABA lige tabor koji sa klupe predvodi Saša Ocokoljić otputovaće u prestonicu, gde će biti ugošćen od starog poznanika, ekipe FMP Soccerbet (nedelja, 12:00, Arena 3 premium).

Nikola Manojlović, košarkaš čačanskog tima, u kratkim crtama se osvrnuo na minuli susret sa Krkom, koji je domaćin slavio (80:71).

„Prva utakmica pred domaćom publikom i jako važna pobeda, protiv veoma nezgodnog protivnika. Mislim da smo bili u grču skoro celu utakmicu, jer smo svi znali koliko nam je važna i neophodna pobeda. Na kraju, što je najbitnije, ostvarili smo trijumf i posle toga će sve ići bolje i lakše“, rekao je Manojlović.

Zatim se usredsredio na narednog rivala, za kog je nastupao jedno vreme.

„FMP je ekipa koja je pravljena za sam vrh ABA lige. Drugi deo prošle sezone je igrao sjajno, od kad je došao trener Nikitović. Zadržao je glavne igrače od prošle sezone, a doveo je još neke sjajne košarkaše“, smatra igrač Borca Mozzart.

Što se tiče samog izazova.

„Očekujem tešku i fizički zahtevnu utakmicu. Moraćemo da izađemo na teren maksimalno fokusirani i motivisani i nadamo se pobedi“, zastao je Manojlović, a onda je još dodao.

„Imamo želju da rastemo iz utakmice u utakmicu. Manji je pritisak na nama posle pobede protiv Krke, tako da se malo lakše diše. Posle ove pobede ćemo sigurno izgledati i igrati sve bolje i bolje. Verujem da će to biti slučaj već u nedelju protiv FMP-a“, završio je Nikola Manojlović.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar