Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ovogodišnji „Serbian Fashion Week” otvoriće mlada dizajnerka iz Čačka Đurđa Đukić: Na snazi svi modni trendovi

post-title
Foto: 4N studio


Čačak - Ovogodišnji čuveni modni događaj „Serbian Fashion Week” koji se održava u Novom Sadu otvoriće mlada dizajnerka iz Čačka Đurđa Đukić.

Ova modna kreatorka ističe da su ove godine na snazi svi modni trendovi.

„Trendovi koji su aktuelni ove jeseni i zime jeste jedno od primera veštačko kresno koje je pokupilo ljubav svih žena na našim prostorima i po Evropi i po svetu. Moda je ovog puta fokusirana na veštačke materijale na kožu, na skaj, na krzna koja nisu prirodna koja su farbana, koja su izrađena od nekih imitacija animal printova i tako dalje. Jek u modi trenitno o generalno kod svoh brendova i komercijalnih i nekih najpoznatijih su pretežno veštačka krzna”, rekla je za glas zapadne Srbije naša mlada Čačanka i modna kreatorka Đurđa.

1728305024036

 Ovogodišnji „Serbian Fashion Week” otvoriće mlada dizajnerka iz Čačka Đurđa Đukić, foto: 4N Studio


S obzirom na to da ove godine u petak 11. oktobra otvara nedelju mode u Novom Sadu, Đurđa ističe da je nedelja mode prilika da svaki dizajner pokaže sebe kao nekoga ko je  jedinstven u svetu mode i dizajna.

„Ove godine na nedelji mode očekuju nas generalno neke stvari koje su malo drugačije od onoga što je svakodnevnica. Lično smatram da je nedelja mode prilika da svaki umetnik iskaže ono što u dubini duše jeste, da pokaže svoje komade na pravi način i na način, kako zapravo vidi modu”, pojasnila je Đurđa.

 

1728305247178

Na snazi svi modni trendovi, foto: 4N Studio

Mlada dizajnerka je istakla da su na snazi svei modni trendovi, međutim, kao i svake i ove sezone, postoje boje koje su aktuelne.

„Bordo je boja koja je najaktuelnija ove sezone, nakon nje siva, bež, kamel boja koja je uvek bila aktuelna kada je jesen u pitanju, ali sada baš forsiraju ove boje. Inače bež i bordo su dva najpopularnija trenda trenutno. Inače, svim damama poruka da budu svoje i da se ne drže slepo ovih dveju boja. Važno je da svaka žena bude jedinstvena i drugačija, da se oblači po svom osećaju i nahođenju, a ne da striktni prati trendove”, zaključila je ova mlada čačanaska dizajnerka. 

 

1728305306168

 Ovogodišnji „Serbian Fashion Week” otvoriće mlada dizajnerka iz Čačka Đurđa Đukić, foto: 4N Studio

Inače, na predstojećoj nedelji mode u Novom Sadu, Đurđa će biti najmlađa modna dizajnerka koja će izložiti svoje komade i došlo je vreme da neko iz Čačka, odnosno iz zapadne Srbije pokaže kako se diktiraju modni trendovi. 

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar