Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održan osmi memorijalni turnir Ivan Đunisijević Đune na terenima TK Sloboda

post-title


Prijatelji i drugovi sa teniskih terena prerano preminulog doktora stomatologije Ivana Đunisijevća Đuna po osmi put su organizovali memorijalni teniski turnir u znak sećanja na ovog sjajnog čoveka i velikog zaljubljenika u beli sport.

Iako je smisao organizovanja ovog takmičenja druženje, njemu nikad ne nedostaje ni takmičarskog motiva među učesnicima. I proteklog vikenda, 12. i 13. oktobra, na terenima TK “Sloboda” 16 parova sačinjenih od čačanskih rekreativaca sa velikim žarom se borilo za svaki poen. Nakon takmičenja po grupama, drugi deo turnira odigran je po kup sistemu. Najuspešniji par su Mikan Petrović i Ivan Šunjevarić koji su u finalu savladali Filipa Paunovića i Milomira Vulićevića. Pobedničkoj kombinaciji ovo je bio treći put da je osvojila ovaj turnir i to predstavlja ostvarenje vredno pažnje.

Organizatori su za dva prvoplasirana para obezbedili pehare, dok su kombinacijama poraženim u polufinalima dodeljene medalje. NJima su se okitili Aleksandar Radmilac i Predrag Ikodinović kao i Đurđe Milenković i Mladen Mićović.      

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar