Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Ivanović o novom treneru, igračima

post-title


Superliga je već neko vreme jedna od glavnih sportskih tema u Čačku. Mnogi željno isčekuju da u grad kraj Morave dođu najbolje ekipe Srbije. Naravno, svi se nadaju i veruju da će na kraju Borac ostvariti odličan rezultat i da će se i naredne godine naći u ABA 2 ligi. Jedno je sigurno, publika će imati priliku da vidi košarku na jednom višem nivou.

Borcu neće biti ni malo lako da ostvari zacrtane ciljeve. Mnoge ekipe učesnice Superlige ozbiljno se pojačavaju pred pomenuto takmičenje, svi sa dva jasna cilja – ostvariti što bolji plasman i ostaviti najbolji mogući utisak na košarkašku javnost u zemlji.

Ipak, Borac je ove sezone pokazao da može da pravi impresivne rezultate na dva fronta (ABA 2 i KLS) koje je završio kao prvoplasirana ekipa u ligaškom delu. Nije preterano reći da Čačni dugo nisu videli ovako moćan Borac, čiji sam pomen asocira na dobru i kvalitetnu košarku. Pomenuti uspesi kluba zasluga su svih, od uprave, preko stručnog do igračkog kadra. Čak ni neprijatan poraz od Krke ne može da pomuti sjaj čačanske ekipe.

Direktor kluba Marko Ivanović čestitao je stručnom štabu i igračima na svemu učinjenom u dosadašnjem delu sezone.

,,Čestitao bih stručnom i igračkom kadru na svim ostvarenim uspesima ove sezone. Takođe, zahvalio bih se svima koji nesebično pomažu klub ove i prethodnih godina”.

Ivanović odmah nastavlja:

,,Okrećemo se novim izazovima u Superligi. Prioritet je da se preko nje obezbedi igranje u ABA 2 ligi i naredne sezone.

U Borcu je došlo do određenih kadrovskih promena, Bojića je zamenio Arsić, koji ima potpuno poverenje uprave.

,,Jovica Arsić je ozbiljan trener sa bogatim iskustvom. Zato smo ga i angažovali, jer verujemo da može da ostvari dobar rezultat sa Borcem”, dodao je Marko Ivanović.

Pored novog šefa stručnog štaba, u čačanskom timu se nalaze još dva zvučna imena, Kutlešić i Radulović.

,,U dogovoru sa novim trenerom doveli smo dva velika pojačanja, Kutlešića i Radulovića. Ove sezone odigrali smo preko 50 utakmica, potrošnja kod igrača je ogromna, potrebna je sveža krv. Na sve to su se nadovezale povrede veoma bitnih košarkaša. Zbog svega navedenog morali da angažujemo nova pojačanja”.

Direktor Borca ne sumnja da će se tekuća sezona završiti na pravi način.

,,Što je bilo do nas mi smo učinili. Ostaje da se ova sezona okonča na što bolji način. Verujem u naš tim i ne sumnjam da će na kraju biti sve dobro završiti”, zaključio je Ivanović. KK Borac, Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar