Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Škola plivanja radi punim tempom

post-title


Konačno pravo letnje vreme u Čačku je uticalo da se steknu uslovi za kupališnu sezonu na kakvu smo navikli proteklih godina. Pored brojnih posetilaca i kupača i polaznici škole plivanja svakodnevno sprovode svoje aktivnosti i polako, ali sigurno savladavaju tajne plivanja. Za razliku od prve dve smene koje su zbog vremenskih uslova trajale izuzetno dugo, treća radi punim tempom i odvija se svakoga dana.

''Dočekali smo leto, a tome se pored nas u SC Mladost najviše raduju i brojni kupači. Treća smena škole plivanja radi onako kako smo navikli i sprovodi se svakodnevno u dva termina. Očekujemo završetak i polaganje ispita u četvrtak, a već u petak, 10. avgusta u 8:30 i start još jedne, četvrte smene. Bazen je konačno oživeo i predstavlja pravu letnju oazu, i nadamo se da će avgust nadomestiti veliki broj propuštenih dana za kupanje tokom jula meseca'' - rekao je koordinator škole plivanja Dragan Savković.

Podsećamo da, zahvaljujući vremenskim uslovima, počinje i noćno kupanje na gradskim bazenima. Prvo kupanje u terminu od 20 do 22 časa je u sredu, 8. avgusta uz besplatan ulaz.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar