Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Iznad Katića

post-title


Predivan letnji dan mlađi pioniri KK Mladost su pored ostalog iskoristili i za lepu planinsku šetnju. Nakon održanog treninga kompletna ekipa se uputila na obronke planine Mučanj. Predivan pogled na ovaj prelepi deo Srbije, kao i planinski vazduh na blizu 1200 metara nadmorske visine su učinili košarkaše posebno radosnim.

“Koristimo zaista izvanredno vreme i uslove da dečaci što manje vremena provode u hotelu. Uz svakodnevne treninge trudimo se da im popunimo slobodno vreme boravkom u ovom ambijentu. Katići su inače proglašeni za vazdušnju banju, pa ne treba posebno govoriti koliko je za decu bitan boravak u ovakvom okruženju. Iako je pravi letnji dan temperatura ovde ne prelazi idealnih 25 stepeni, uz stalni planinski povetarac. Što se treninga, smeštaja i ishrane tiče apsolutno nema nikakvih problema i četvrti dan našeg boravka u Katićima protiče u najboljem mogućem redu“ – zadovoljan je trener mlađih pionira Dejan Kolarević.

Putnici namernici su pozdravljali uniformisane igrače, a prava prirodna užina je bila u vidu zdravih divljih kupina, koje su pojedini članovi tima prvi put probali. Nisu skrivali oduševljenje današnjim malim izletom na obronke planine Mučanj.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar