Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Poginuo Čačanin (FOTO)

post-title


U lančanom sudaru dva teretna i dva putnička vozila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio danas, nešto malo posle 8 sati ujutro, u mestu Dobre Strane na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, poginuo je vozač kamioneta „isuzu“ A.N.(46) iz Čačka.

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio kada se „isuzu“ kojim je krećući se iz pravca Kraljeva ka Raški upravljao A.N., iz nepoznatih razloga direktno sudario sa kamionom sa prikolicom valjevske registracije koji je dolazio iz suprotnog smera. Tom prilikom u kamionet je otpozadi udario „fijat punto“ beogradske registracije, dok je, nemogavši da izbegne sudar, u kamion udario i „reno megan“ kraljevačkih registarskih oznaka.

[caption id="attachment_79264" align="aligncenter" width="668"] foto: Goran Šljivić[/caption]

Kako saznajemo, kada su na mesto udesa stigli pripadnici policije A.N. je u potpuno smrskanom kamionetu još davao znake života, ali je uprkos naporima policajaca da ga ožive ubrzo preminuo. Osim nastradalog vozača „isuzua“ niko od ostalih učesnika u udesu nije ozbiljnije povređen.

Zbog udesa i uviđaja posle kojeg će biti poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar