Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



GG dr Aleksandar Radojević: Prodaja doktorske medicine?

post-title


Saopštenje GG „Za napredniji Čačak" dr Aleksandar Radojević

- Dr Tanja Stovrag, odbornica sa liste GG „Za napredniji Čačak“ – dr Aleksandar Radojević na poslednjoj sednici Skupštine grada Čačka dala je kvorum za rad vladajućoj većini SNS-a, SPS-a i samostalnog odbornika (iz SNS-a). Iako je prethodno kolegijalno upozorena da to ne čini, ipak je učinila.

Šta je razlog? Zli jezici iz kuloara kažu: Doktorku Tanju Stovrag kupili SNS i SPS...Ponudili joj ono što je tražila: subspecijalizaciju gastroeneterologije za Opštu bolnicu Čačak, mimo reda i konkursa, mimo njenih kolega....!?

Nemoguće, kažemo mi iz grupe građana.... Dr Tanja Stovrag bi trebalo da poseduje akademsku čestitost, moral, položila je zakletvu...Ona leči ljude, zar ne? Nije valjda tako jeftina, kao neka roba, da proda političku grupaciju kojoj pripada, građane koji su joj dali odbornički mandat, da proda kolege svoje koji čekaju u redu za subspecijalizaciju, braću svoju po Hipokratu?!

Videćete uskoro, govorili su nam dobro obavešteni izvori iz skupštinskih kuloara...

SNS je vladajuća stranka u Srbiji, a najjača..! Stranka koja je toliko jaka da joj ne trebaju ni njeni članovi, a kamoli neki drugi da se kupe, otmu, ucene....Stranka koja se bori za svoj narod istinom i pravdom, poštovanjem zakona i PRAVNOM državom...?! Ona će mimo konkursa za subspecijalizacije i mimo zakona da dodeli jednoj doktorki jedne Opšte bolnice u Srbiji gastroenterologiju za odbornički mandat ukraden od naroda svog i Grupe građana koja ju je stavila na svoju listu...?

Ne, to ne može biti – kažemo mi iz Grupe građana...

Nisu oni iz SNS-a tako mali, slabi i jadni da im fali jedna opoziciona odbornica iz Grupe građana dr Aleksandra Radojevića?

A i doktorka Tanja Stovrag, potekla iz Ljubića, od Zatežića, poznate familije u kraju, nije poslednji ološ i repa bez korena da se tako proda...?

Sačekajte još malo i videćete - rekoše dobro obavešteni izvori...

I?

I bi, kako rekosmo na početku saopštenja. Tanja Stovrag postade deo vladajuće koalicije?

Valjda je kompenzacija bila dovoljno vredna da nadoknadi prodaju obraza?

Da sumiramo: mi smo naučili jednu bolnu lekciju kada je u pitanju vođenje kadrovske politike i odabir kandidata za odbornike, dr Stovrag je dobila toliko željenu subspecijalizaciju, moćna i vladajuća koalicija SNS/SPS je još jednom pokazala da je džin na staklenim nogama.

A građani Čačka dobiće lekara subspecijalistu, što i ne bi bilo tako loše ako se za lečenje izuzmu kriterijumi morala, poverenja, obraza, kolegijalnosti, osećaja odgovornosti prema građanima koji su vam poverili svoj glas.

Doktorki Stovrag i velikom vladajućem SNS-u na ponos i čast (ako ih imaju)...!?



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar