Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Spremaju li to Čačani iznenađenje? TSK pecaju na bekovske finte

post-title


Posle tri gola u mreži Žarkova, Borac čeka ozbiljniji, ubojitiji, a na svom terenu neumoljivi tim iz Bačke Topole.

Počećemo odmah s kratkom izjavom trenera Borca na temu TSK Bačka Topola, pozitivna, ili u startu opterećujuća očekivanja od kluba sa opravdanom superligaškom ambicijom:"Teško nije i nemoguće, izvolite da sve to stavimo i na papir"...

Tako na tretman koji Čačane neminovno čeka u Bačkoj Topoli, na prvu loptu gleda Vladimir Stanisavljević, koji će kao i obično danas od 15 časova na gostovanju najviše računati na pomoć najmlađih prvotimaca. U stroju su svakako Saša Mišić, po het-triku iz prošle utakmice ovih dana često spominjani Nikola Tripković, i tako redom sve od Sekulića, preko Otaševića, Tasića, Uroševića, Janjuševića, Šutića, Fićovića, Kuveljića, do Kovačevića... A protiv njih TSK! O timu iz Bačke Topole bez usiljenog forsiranja priče, mogu se izvući brojni zaključci. Osnovni se svodi na činjenično veliki broj dobrih igrača u rotaciji. Naravno, sve to je proizvod dobre organizacije, odnosno jake materijalne pozicije koja stoji iza njihovih rezultata.

Znači li to da Borac čeka više od teške obaveze na gostovanju? Može li Zebrama iz Čačka pomoći seoba formacije primenjene na utakmici sa Žarkovom?

"TSK je organizovan, po svim pozicijama pokriven tim. Ja trenutno razmatram više taktičkih varijanti koje imaju za cilj da nas u odlučujućem momentu oslobode po bekovskim linijama. Smatram da tim koji to prvi sprovede u delo, ima veću šansu da dođe do prednosti. Pazite, TSK po PLS standardima ima odlično uklopljen sastav. Njihovi najbolji napadači Mladen Galić, i Silađi Vladimir ne smeju se naći sami pred Mišićem. To je naš zadatak, što se po pozicijama odnosi i na veziste Tomanovića, Arsenijevića i Milićevića. Pošto smo analizirali njihovu igru, znamo šta nam je činiti", rekao je za Mozzart Sport Vladimir Stanisavljević.

Ovoj utakmici dakle pristupate obazrivo?

"Kao i svakoj drugoj, budući da smo podigli formu, i pronašli sebe. Što je najvažnije od talentovanih dečaka počeli smo da stvaramo momke s fudbalskom budućnošću. Nemojte me shvatiti pogrešno, jer sada trenutno jedino znam da idemo dobro da se preznojimo. Šta će nam taj znoj doneti, e to tek treba videti", poručio je na kraju šef struke čačanske ekipe.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar