Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pretučen poštar u Čačku

post-title


Poštar u reonu 3 u Čačku pretučen je ponedeljak u romskom naselju, nedaleko od stočne pijace, kada im je doneo poštu, a u naselju tvrde da je u tom incidentu povređena i Romkinja J.M.

I poštar i J.M. su prebačeni u čačansku bolnicu, nalaze se na odeljenju hirurgije i nisu životno ugroženi.

„Poštar ima povrede i posekotine u predelu glave, ali je dobrog opšteg stanja”, kazala je dr Biljana Kočović, portparol bolnice u Čačku.

Romkinja J.M. povređena je oštrim predmetom u predelu stomaka, a u čačanskoj bolnici su potvrdili da je i ona zbrinuta na odeljenju hirurgije i da nije životno ugrožena.

Upravnik pošte u Ljubiću potvrdio je da se napad na poštara dogodio u ponedeljak u romskom naselju Sajmište, nedaleko od stočne pijace u Čačku.

„Pozvali su me iz policijske uprave da preuzmem torbu i biciklu, ali kada sam stigao u naselje bio sam šokiran scenom. Video sam troja policijska kola i oznake sa brojevima po zemlji, a bilo je i krvi”, kazao je upravnik pošte, Vladan Vukosavljević, za Glas zapadne Srbije.

Redakciji su se javile kolege pretučenog poštara koji su ogorčeni onim što se desilo.

„Dečko je mlad i tek je počeo da radi. Odneo im je poštu i oni su ga krvnički pretukli. Razmišljamo o protestu jer je ovo prešlo sve normalne granice”, izjavio je jedan od kolega pretučenog poštara.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar