Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ko je najveći lažov u čačanskom SNS-u?

post-title


U našu redakciju stiglo je saopštenje Grupe građana "Za napredniji Čačak - dr Aleksandar Radojević" koje prenosimo u celosti:

U svetlu najnovijeg preletanja iz opozicione u vladajuću odborničku grupu u Skupštini grada Čačka, radi smo da javno potražimo odgovor najednostavno pitanje: Ko je najveći lažov u čačanskom SNS-u.

Takođe, radi smo i da javno postavimo nekoliko pitanja, makar čekali i 40 dana, kako bi građani Čačka dobili bar jedno zrnce istine od lokalne vlasti.

1. Dr Tanja Stovrag koja je glasove grupe građana "ZA NAPREDNIJI ČAČAK – DR ALEKSANDAR RADOJEVIĆ" osvojene na izborima "prodala" SNS-u Čačak za dobijanje neraspisane subspecijalizacije gastroenteriologije, bez konkursa za dobijanje iste uz komentar u medijima: "Ovim sam rešila problem sebi i građanima". "Nisam uzela ništa što nije zasluženo", "...to je jedina trgovima koja će biti meni od koristi, ali i građanima", "Mirno spavam bez imalo griže savesti, iako to deluje ljudima da je nečasno".

Grupa građana "Za napredniji Čačak- dr Aleksandar Radojević" joj poručuje: Mirno spavaj! Lepo sanjaj...

2. Aleksandar Maksimović, šef odborničke grupe SNS-a Čačak otkud dr Tanja Stovrag u SNS-u: "Ono što znam, to je da je na prošloj sednici bila uz nas i da je napočetku današnje sednice zvanično pristupila našoj odborničkoj grupi. Nikakvih drugih informacija nemam, da je neko nekome nešto nudio, davao, ili zbog čega je to učinio".

Grupa građana "Za nepredniji Čačak- dr Aleksandar Radojević": Verujemo! Ipak, trebao si kao političar, šef odborničke grupe (najveće i najjače, najpoštenije) , dobar drug, više znati o „pojačanju“. Podučiti (je) da ne zna ni ONA više od TEBE! Nije red da šef zna manje od običnog odbornika.

3. Marko Parezanović, poslanik: "Razočaran sam izjavom dr Tanje Stovrag, jer ne volim kada vidim da se neko bavi politikom isključivo iz ličnih razloga", "Te stvari su propisane zakonom...Nikako drugačije ne može da dobije..."

Kojim zakonom Marko? Da li je SNS u Čačku prekršio zakon ako je dr Tanji Stovrag dao subspecijalizaciju mimo KONKURSA, mimo pravila i zakona koji važe za sve druge doktore, osim za odbornicu SNS-a Čačak?

Da li će zbog jedne odbornice i jednog glasa za većinu u Skupštini Čačka ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar prekršiti zakon, dodeliti subspecijalizaciju i potencijano koruptivnom radnjom od oko 15.000 evra (plata za 12 meseci za DOKTORKU Tanju Stovrag, odvojen život, školarina...) pljunuti sam sebi u lice, prekršiti "zakletvu" o nultoj korupcijiu ZDRAVSTVU...?

Ima indicija:

1. Odgovor na zahtev o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja na pitanje: Da li je i kada je Ministar zdravlja dao saglasnost na odobrenu užu specijalizaciju iz gastroenterohepatologije dr Tanji Stovrag, internisti Opšte bolnice Čačak? – dobili smo odgovor : "Obaveštavamo Vas da ćemo Vam odgovoriti što pre, a najkasnije u roku od 40 dana, na osnovu člana 16. Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja."

Zašto se čeka 40 dana, šta je sporno?

2. Gde vam je dr Tanja Stovrag - Opštoj bolnici Čačak nije, da li je:

- na bolovanju?

- na godišnjem odmoru?

- na Vojno medicinskoj akademiji na nastavi? – Ako jeste, ima li uput za nastavu? Ako ima, kako ga je dobila pre indeksa?

3. da li ćete zbog jednog odbornika srušiti sav trud i rad vašeg šefa stranke Aleksandra Vučića koji se svaki dan zalaže za "nultu toleranciju korupcije"?

Da li su građani u pravu kada po juče objavljenim podacima istraživanja javnog mnjenja samo 25 % veruje Vučiću da se bori protiv korupcije i više nikome u hijerarhiji države ispod njega, sve do nekih "malih igrača" u sistemu.

Mi vam poručujemo: Ako hoćete, srećno vam bilo. Mi ćemo i dalje kao opozicija i predstavnici građana voditi borbu za svako ZRNCE istine!

Protiv korupcije, lopovluka, bahatih "funkcionerčića" SNS-a koji bi da budu DAHIJE....



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar