Milovan Glišić potpisao je aneks ugovora sa EPS-om, kojim se razrešava dužnosti direktora Elektrodistribucije Čačak i kao stručni saradnik prelazi u pogon u Gornjem Milanovcu. Time je završena saga o promenama u čačanskoj Elektrodistribuciji koja traje duže od godinu dana. Podsećamo, portal Ozonpress je 2 puta objavio škakljive tekstove o Glišiću, da bi nakon toga pod čudnim okolnostima obrisali te tekstove.

Milovan Glišić

Prema našim saznanjima među zaposlenima u čačanskoj elektrodistribuciji se spekuliše o novom direktoru, ali i o smeni Jovanke Prelić direktorke tehničkog odseka, koja važi za Glišićevu desnu ruku.

Jovanka Prelić

Pored ED Čačak promene će uslediti u Opštoj bolnici u Čačku jer generalni direktor ide u penziju u januaru naredne godine, dok će još najmanje 2 direktora biti smenjena.

“Biće smenjena još najmanje dvojica republičkih direktora, dok se za još dvojicu lokalnih vaga da li će biti smenjeni pre ili posle lokalnih izbora”- navodi naš dobro obavešteni izvor.

U SNS smatraju da bi promene trebalo da unaprede ustanove i javna preduzeća u kojima se dešavaju, ali i da pošalju poruku svim funkcionerima da nisu nezamenljivi.

Izvor: Media portal

8 KOMENTARA

  1. Šmeko sa srednjom školom direktor, ne zna da se potpiše. Al da kupi novog dzipa od narodnih para to zna dobro i da ga vozi po ceo dan. Ne seca se kad je gorivo sipo zadnji put

  2. ” Dragi nasi” Milune i Jovanka, nicija nije do zore gorela, pa ni vasa!!! Nadam se da ce vam se vratiti makar duplo zlo, od onog sto ste ucinili neduznom narodu!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here