Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



POKS: Stop političkim sukobima, potrebno nam je jedinstvo

post-title


"Kraljevina nam je potrebnija nego ikada jer jedino kralj kao nestranačka ličnost, svojim autoritetom može da smiri tenzije u društvu. Srbima ne trebaju neprijatelji dok imaju ovakve političke stranke koje svađaju narod i stvaraju tenziju kao pred početak građanskog rata.

Potrebno je hitno otvaranje dijaloga između činilaca koji su generatori svađa, sadašnje republikanske vlasti i bivše republikanske vlasti koja bi da to ponovo bude. Reči koje koriste, jedni za druge „lopovi, izdajnici, bolesnici, pederi i slično“ su ispod svakog nivoa civilizovane komunikacije i ne samo da su štetne po naše društvo, nego nas brukaju i pred svetom.

Uznemiravanje dece puštanjem uvreda sa razglasa ili hajkom sa druge preko društvenih medija je nešto što postoji samo kod nas. Pozivam sve stranke da prihvate ideju obnove ustavne, parlamentarne Kraljevine, kao jedinog izlaza iz ove situacije – poručio je lider koalicije ZA KRALJEVINU SRBIJU i predsednik POKS, Žika Gojković.

Koalicija ZA KRALJEVINU SRBIJU, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NJKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista pozdravljaju pozive akademika Matije Bećkovića, Vasilija Krestića istoričara i profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u penziji i Branka Kovačevića bivšeg rektora Univerziteta u Beogradu da se hitno smanje političke tenzije vlasti i opozicije i da se vrate dijalogu."

POKS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar