Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Planina Rudnik vraća se na turističku mapu - Otvoren hotel Kraljica sa velnes i spa centrom, uskoro tender za gradnju otvorenih bazena

post-title


Nekadašnji hotel Neda na planini Rudnik ponovo je otvoren pod novim imenom Kraljica, a prvi gosti se očekuju već od 30. juna. Novi vlasnici u renoviranje i opremanje hotela, kako su rekli za naš portal, investirali su više od 200.000 EUR, a najavljuju i proširenje kapaciteta.
Hotel ima 56 smeštajnih jedinica i kapacitet od 270 ležajeva.
- U sklopu hotela postoji i restoran, zavoreni bazen sa velnes i spa centrom, sportski tereni, kao i zatvorena sportska hala - rekao je za eKapiju Radoslav Aleksić, upravnik hotela.
Hotel će svoje poslovanje usmeriti na dečji i omladinski turizam, kao i na organizaciju sportskih priprema.
Kapaciteti hotela popunjeni su do kraja avgusta, a iz kompanije Kraljica turist, koja je vlasnik hotela najavljuju nove investicije, proširenje kapaciteta i izgradnju novih sadržaja.
Desimir Ćalasan, direktor TO Gornji Milanovac rekao je za eKapiju da je otvaranje hotela od velikog značaja za turizam na planini Rudnik, ali i na teritoriji čitavog Gornjeg Milanovca. Dodaje da će hotel, uz projekte koje već realizuje lokalna samouprava pomoći vraćanju Rudnika na turističku mapu.
- Počela je izgradnja Vizitorskog centra na planini, a uskoro bi trebalo da bude raspisana i javna nabavka za izvođača radova za izgradnju otvorenih bazena - kaže Ćalasan.
Očekuje da izgradnja bazena krene za dva meseca, a kako navodi, biće izgrađena dva bazena, veliki i manji za decu, s obzirom na to da je u fokusu turizma na Rudniku upravo dečji turizam. Opširnije o tim projektima čitajte u posebnom tekstu.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar