Ugostitelji iz Čačka, najavili su večeras protest ispred zgrade Gradske uprave jer se protive odluci o ograničenju radnog vremena do 20 časova zbog epidemije koronavirusa.

Kažu da njih oko dve stotine izraažva protest jer će sprovođenje ovakve odluke najverovatnije dovesti do zatvaranja velikog broja lokala čiji su vlasnici poslednjih godina ulagali i dan danas ulažu ogromna novčana sredstva i sopstveni trudu podizanje kvaliteta usluge.

Oni posebno ističu i zabrinutost povodom najave da država više neće biti u mogućnosti da pomogne privredi.

 

6 KOMENTARA

  1. Najbolje ajmo svi na žurke i svi da pokupimo virus i svi srećni i zadivoljni. Ljudi stvarno nije naivno,prva sam tako mislila ali sada kada lično znam par njih i jedan je bio na ivici u loše stanju,nije za igranje

  2. Najbolje da se svi zarazimo to bi odgovaralo ugostiteljima.Pojedini propadaju itako tako a oni sto ne propadaju prodaju na crno piće i rade do 3h .Za nekog vazi zakon postenog,a za druge ne i to rade na oči policije

  3. Zatvaraj bre, sede dzabalebarosi zvacu cackalice….bilo 9 ujutru ili 9 uvece to samo sede. Radi li ko sta….njih mi nije zao…skratio bih jos ja vreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here