Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Na društvenim mrežama napadnut legendarni Radmilo, ćerka Jovana stala u odbranu

post-title


Čačak - U nekoliko navrata pisali smo o nasilju, uvredama, klevetama i napadima koji stižu sa društvenih mreža. i ovoga puta sa stranice "Dnevna doza prosečnog Čačanina stigle su salve uvreda.

U nizu poslednjih meta je Radmilo Mišović, legendarni čačanski košarkaš, koji je proneo slavu „Borca” i Čačka. Zbog svog političkog opredeljenja krenuli su napadi na njega preko društvenih mreža, koje ponovo vode isti ljudi. Admin stranice Pavle Jelesijević, aktivista Đilasove Stranke slobode i pravde, doveo je u pitanje ljudske osobine legendarnog Radmila. Nakon nekoliko uvreda i ponižavajućih komentara, oglasila se njegova kćerka Jovana, koja je odgovarajući na napade, napisala:


„Kada budete bolji ljudi, možda vam Bog dozvoli da prođete pored takvog čoveka, a sumnjam. Ispod svakog nivoa je da komentarišem vaše uvrede. Vaše je da platite sve što je pošteno i sveto, a naše je da i dalje živimo podignute glave i čistog obraza”, napisala je Jovana braneći svog oca , koji je po drugi put meta sajber napadača.
Ona je u jednoj poruci navela da takvi ne mogu da shvate, zbog ličnih frustracija, da postoje dobri i pošteni ljudi.
 

Pavle Jelesijević, admin FB stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina

Da su namere admina ove stranice jako loše pokazao je još jedan gaf. Na ovoj stranici okačena je slika masne mrlje na Moravi, nastala prošlog leta kada se u Kompaniji Sloboda desio akcident. Iako se na slici vidi da je brana spuštena i da slika nije sveža, admin je napisao da je slika "od danas". Ubrzo su ga građani demantovali i zamolili da ne piše neistine na stranici. Potpuno ista situacija dogodila se u aprilu tokom vanrednog stanja kada je na stranici osvanula informacija da čačanska bolnica ima samo 3 respiratora, iako ih je u tom trenutku bilo oko 15.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar