Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sutra se u Čačku održavaju Sportske igre mladih

post-title


U nedelju 6.septembra  na terenima SC Mladost biće  nastavljene  Sportske igre mladih. Otvaranje je u 10 časova , a nakon toga biće odigrana i oficijalna košarkaška utakmica, između juniora ekipe KK Partizan i KK Borac.

 Prvi deo sportskih  igara  mladih u gradu na Moravi  u 2020 .godini održan je  10.juna . Takmičari su se nadmetali u stonom  tenisu, tenisu i šahu. Igre mladih su najveća manifestacija amaterskog karaktera u Evropi. Cilj je da se promovišu zdravi stilovi života i druženje.

Foto: Infopress

Sportske igre mladih spajaju region. U Čačku mladi će se u nastavku takmičenja  nadmetati u malom fudbalu, basketu 3 na 3 , odbojci i bič voleju. Najbolji će imati priliku da odmere snage u Brzeću, a pobednici u Brzeću,  nastupiće na regionalnom takmičenju u Splitu.

U Čačku je ovo treća godina kako se održavaju Sportske igre mladih. Zbog trenutne epidemiološke situacije biće ispoštovane sve mere opreza,  igrči će nositi maske, meriće se temperatura, dezinfikovaće se lopta posle svake utakmice. Igre mladih u nedelju u 10 časova otvoriće gradonačelnik Milun Todorović.

Foto: Infopress


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar