Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Napadaju predsednikovu porodicu jer znaju da to najviše boli

post-title


Povodom fotografije koju je objavila televizija NovaS na kojoj se nalaze brat i sin predsednika Srbije zajedno sa ljudima iz kriminalne sredije oglasio se i čačanski poslanik Marko Parezanović. On je izjavio da se radi o psihološkom ratu koji se sprovodi konstantnim i ciljanim napadima na porodicu predsednika.

"Montirana fotografija na kojoj se članovi porodice predsednika Srbije nalaze zajedno sa kriminalcima, a koju je objavila Đilasova TV NovaS deo je specijalnog rata koji traje godinana i u kome se permanentno i ciljano udara na porodicu predsednika. Stvar je u tome da Aleksandar Vučić nema nikakav problem da istrpi bilo kakav napad na sebe, ali ga kao i svako živo biće, sigurno zaboli kada mu napadnu nekog iz porodice. A to oni znaju i zbog toga ne postoji član Vučićeve porodice koji nije stalna meta napada"- napisao je Parezanović.

Sporna fotografija na TV NovaS

Jedan dan je to Vučićev brat Andrej, pa onda sin Danilo, pa majka i ona sada već dokazana laž vezana za bombardovanje RTS-a, pa onda otac, supruga… i tako u krug. Kada potroše sve iz svog odvratnog arsenala laži, samo pređu sa jednog člana porodice na drugog. I sve je to deo psihološkog rata koji oni godinama vode protiv Aleksandra Vučića računajući da će ga tako slomiti"- dodaje Parezanović.

On dodaje da opozicija i njeni mediji znaju da Andrej Vučić ne prodaje kifle i ne kupuje zemlju po Vojvodini, ali da im odgovara da se takve priče plasiraju u javnost.

"Jako dugo sam u politici, skoro pola života i dobro znam da se nikada nije desilo da se bilo čija porodica na ovakav način provlači kroz medijsko blato. Dan danas niko u Srbiji nema pojma ko je brat Borisa Tadica, ko su članovi porodice tajkuna Dragana Đilasa, kako im se zovu deca, gde idu u školu, sa kim se druže ili bilo šta slično. Njihov cilj je da Vučić postane legitimna meta, zbog toga su čitav opus svog javnog delovanja sveli isključivo na kriminalizaciju predsednika i njegove porodice i sem toga ne bave se ničim drugim. Medijski projekti poput NovaS, N1 i mnogih drugih medija koji niču kao pečurke mnogo koštaju, što samo govori da se u Srbiju sa svih strana upumpavaju orgromne količine novca u svrhu promene vlasti. Oni odlično znaju da Andrej Vučić ne prodaje kifle u Beogradu niti kupuje zemlju po Vojvodini, ali im ide u prilog da se takve priče plasiraju. Čim dosadi jedna izmišljena priča, smisliće neku novu glupost i tako u nedogled. A o Đilasovim milionima nikada neće pričati, jer od njih žive"- zaključio je Parezanović.

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar