Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mijailović o rezultatima KK Partizan: Od nas se očekuje da ne pravimo kompromise, zaključke izvucite sami

post-title


Partizan ne igra dobro, crno-beli su to pokazali i sinoć protiv Burža, pa su se uključile crvene lampice u redovima Parnog valjka.

Za komentar cele situacije iz redakcije Mozzart sporta pozvali su predsednika kluba Ostoju Mijailovića i pitali smo ga kakva je situacija u klubu, te da li Vlado Šćepanović ostaje trener?

"Znam da je danas glavna tema trener. Ali, sa druge strane, treba i njega razumeti. Ne sumnjam da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga što imamo danas. Da ne pravimo kompromise bilo kakve vrste", rekao je Mijailović za MOZZART Sport.

Konkretnije, šta bi to značilo za trenera?

"Ako vam budem rekao bilo šta više, ovog momenta on više neće biti trener. Očekivanja nisu na nivou kluba... Izvucite sami zaključke".

Hoće li biti promena u igračkom kadru, odlazaka, dolazaka?

"Ako budemo menjali trenera, onda će to raditi on".

Kakvo je generalno stanje u klubu?

"Posle prošle fantastične sezone, naš cilj bio je da sačuvamo ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude na kraju sezone da prodamo nekoliko igrača, ali nismo to uradili jer smo želeli trofeje koje želimo i danas. Mnogo loših stvari nas prati od početka sezone, povreda glavnih igrača, većina stručnog štaba je zaražena koronom. Bilo je izazova da igramo Fibu ili Evrokup, odabrali smo Evrokup zato što je to većina navijača tražila. Ruke su nam vezane za mnoge stvari, teško je doći do novca, ali nastavljamo da se borimo za ovaj klub", istakao je Mijailović.

Dakle, navijači mogu da očekuju promene?

"Navijači mogu da očekuju da ćemo doneti odluke koje su u interesu Partizana", zaključio je Mijailović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar