Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Anketa Turističke organizacije Srbije: Zlatibor među najpopularnijim destinacijama

post-title


Rezultati ankete “Koju ste avanturu izabrali ovog leta”, koju je Turistička organizacija Srbije sprovela u proteklom periodu, pokazali su da je Zlatibor ovog leta bio u samom vrhu najpoželjnijih destinacija za odmor domaćih turista. Kao tradicionalno omiljena destinacija gostiju iz Srbije, Zlatibor je i ove godine uspeo da zadovolji zahteve brojnih turista koji su uživali u planinskim pejzažima, uređenim lokalitetima i različitim adrenalinksim aktivnostima. Prema utiscima ispitanika koji su učestvovali u anketi veliku pažnju privukla je Stopića pećina, koja je ove godine zvanično oborila rekord od 100 hiljada posetilaca.

Anketa je pokazala da je turistička ponuda Srbije u velikoj meri unapređena i da su domaći gosti najviše uživali u netaknutoj prirodi i atrakcijama kojima naša zemlja obiluje.

„Srbija je jedna prelepa zemlja sa nestvarnom prirodom i mnogobrojnom i raznolikom turistickom ponudom. Svi trebamo da upoznamo nasu predivnu zemlju, da je čuvamo i uživamo u njenim lepotama za ciju se promociju na veoma visokom nivou i veoma uspešno bavi TOS. Sve pohvale!Upoznajmo našu zemlju!“ samo je jedan od brojnih pozitivnih komenatara iz ankete koji pokazuju veliko zadovoljstvo turističkom ponudom Srbije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar