Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U kući čuvenih proroka zna se ko je pobednik u Americi: Evo čija slika stoji u buretu kod Mitra Tarabića (FOTO)

post-title


Kremna  – I dok ceo svet čeka rezultate predsedničkih izbora u Americi, za Dragana Pjevića sa Tare, poznati proroci Tarabići, koji su predvideli mnoge istorijske događaje,  već su dali odgovor i na ovo goruće pitanje.  Čuveni Kremanci oduvek su proricali budućnost, ne samo Srbije, već i sveta. Pa Dragan kao čuvar njihovog proročanstva tvrdi  da će uprkos tome što mnogi Srbi navijaju za Trampa, izbore u Americi dobiti Džo Bajden.

Foto: RINA

„Tarabići su predvideli i propast Obrenovića, dolazak Tita, kao i kraj komunizma. A ja znam da je odluka u buretu, tu već stoji Bajdenova, a ne Trampova slika, ne pitajte kako tačno znam – ali znam, Tarabiću su to. Još prošle godine sam kazao da onaj ko se bude bar malo oslonio na Kremnu, dugo će vladati. Tramp to nije učinio ni malo, ignorisao je naša pisma i potcenio je otvoreno nebo nad Tarom. Može nekom da bude žao ili ne, mi smo ubeđeni, on više neće biti predsednik Amerike”, tvrdi Dragan Pjević za RINU.

Inače, Dragan je  slao i pisma Trampu i njegovoj supruzi dva puta, i ambasadorima Skotu i Godfriju. Međutim, odgovora nije bilo i kako kaže, dobio je samo ignorisanje.

„Mnogi ne veruju, ali uz pomoć ovog proračanstva na vlast su došli Nikolić, Tadić, Koštunica, ali niko se Kremni nije odužio. I svi su otišli u istoriju“, kaže ovaj čuvar kremanskog ognjišta.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar